I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

1/8 - Rekyl+Blackmarket / Digital (Function, Metalheadz, UK) mfl @ China Teatern [INSTÄLLT!]

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-07-24 16:38

1/8 - Rekyl+Blackmarket / Digital (Function, Metalheadz, UK) mfl @ China Teatern [INSTÄLLT!]

Rekyl + Blackmarket goes Digital på China 

Onsdagen den 1 augusti tar Rekyl sitt pick och pack till China Teatern för en mycket speciell kväll i drum'n'bassen och dubens tecken. Från London kommer celebert besök i form av drum'n'bass-pionjären Digital. Han har varit verksam i genren sedan 1994, men som är lika aktuell nu som då. Digital har ett nytt eftertraktat album vid namn "Phoenix  Rising" ute i september och dubplates från albumet har spelats senaste året av namn som Goldie, Grooverider, Doc Scott, Bailey med fler. Lyssna, njut och dansa.

 
Support på China teatern är Sveriges drum'n'bass-drotting Cicci Moon som förutom att gästa Rekyl gång två den här sommaren är i full färd med att öppna kläd- och designbutiken Black Market. På plast finns givetvis även Rekyls soldater Boj Lucki och Toni Bassi plus allas vår favorit MC Joey Fever på micken.

 Kvällen inleds med ett av Sveriges roligaste och bästa soundsystems - Fast Forward Sound, som består av en salig blandning medlemmar. Ludde, som till vardags spelar med Concretes och Marit Berman, DJ Erorikok som bland annat spelar crank och grime när han inte jobbar på King Magazine plus B-O. Med sig har de alltid sköna vocalister, och bjuder på bästa reggae, dancehall, lovers och dub med andra ord Rekyls favoritsound.  

Kort och gott: 

Rekyl, Black Market & China Teatern presenterar DIGITAL @ China Teatern

 
Digital (Metalheadz, Timeless, Function, UK)

Cicci Moon (Black Market)

Boj Lucki (Rekyl, MIR Rec, Shout Rec, Jungle X)

Toni Bassi (Rekyl, MIR Rec)

Fast Forward Sound feat. Joey Fever & Tender G

______________________
China Teatern, Berzelii Park 9  
23-03 
 
50 kr innan 24.00 
100 kr efter 24.00

www.klubbrekyl.com

www.myspace.com/digitaluk

www.myspace.com/djbojlucki

http://www.myspace.com/toni_bassi

http://www.myspace.com/joeyfever

http://www.myspace.com/fastforwardsound

www.myspace.com/djbojlucki
www.klubbrekyl.com