I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

7/6 - Xzibit @ Berns

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-05-18 21:37

7/6 - Xzibit @ Berns

LUGER presenterar i samarbete med YES!

Xzibit (US)
7 juni - Stockholm, Berns
8 juni - Malmö, KB

X to the motherfucking Z! För de flesta är kanske Xzibit eller Alvin Joiner som det står i polisfilerna mest känd som den ständigt leende programledaren för MTV:s Pimp My Ride. Xzibit har under åren jobbat med gräddan av hip hop-producenter på den amerikanska västkusten som exempelvis Dr. Dre ochRockwilder. På de sex album Xzibit har släppt har vi fått oss ganska klassik västkust-hip hop till livs toppat med hans unika och stenhårda röst. Xzibit har förmågan att gå upp på en scen och totalt köra över sin publik. Tillsammans med sitt crew är han en entertainer i ordets mest Klassiska betydelse, Xzibit ger sig inte förrän varenda person i publiken är uppe och röjer. Glöm inte bort att kolla in senasta plattan "Full Circle" där han bland annat gästas av The Game. gå in på www.xzibit.com Biljetterna finns att köpa nu!

Stockholm 300kr + service. Chinateatern 08-566 323 50 Ticnet 077-1707070 www.ticnet.se (Ticnet säljs via alla Ticnet- och ATG-ombud i hela landet). Biljetter finns även på Pet Sounds, Sound Pollution och Record Hunter. 18-årsgräns vid förköp, 20 i dörren.www.berns.se

Malmö 300kr + service. www.kulturbolaget.se
Ticnet 077-1707070 www.ticnet.se (Ticnet säljs via alla Ticnet- och ATG-ombud i hela landet)


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/