I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

12/5 - TV-Spelsfest med Piratbion @ Kafé 44

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-05-04 15:44

12/5 - TV-Spelsfest med Piratbion @ Kafé 44

Tyckte du att det var roligt med YouTube-festival, Shoot-a-long, Second-life-a-long och Sing-a-long? Gillade du att det var gratis och att du fick massa konstiga saker för att göra filmerna roligare? Önskar du att någon skulle bygga en utomhusbio och visa film för dig och bjuda på popcorn i sommar?
Vi vill inget hellre än att göra det, men vi behöver lite mer pengar nu, för att göra det gratis sen.

Vi har börjat bygga vår bio, och nu behöver vi ett tillskott i kassan för att köpa projektor och duk, dessutom tyckte vi att det var så fantastiskt roligt att spela tevespel och dricka gulddrinkar senast. Därför ordnar vi nu stödfest nummer två, med tevespelstema. Så ta på dig Mariomustaschen, stretcha stämbanden och gitarrfingrarna, knyt dansskorna och pallra dig ner till Kafe 44 lördagen den 12:e Maj klockan 20.00.

På scen kommer Melodija spela blac bloc blip blop för oss, och vi hoppas att du kommer sjunga singstar, spela guitar hero och dansa dance dance revolution med oss!

På dansgolvet kommer det vara guldddrinkar, chipmusik, calypso, tennis och limbo!

Bonus: Gör en pin med dig i Marios kläder!

Lördagen den 12:e Maj
Klockan 20.00-03.00
Kafe 44, Tjärhovsgatan 46 (T-bana medborgarplatsen)
50 kronor och 18 år i dörren
Utklädsel till tevespelskaraktär premieras
Alla pengarna går till byggandet av utomhusbion