I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

6/4 CLUB DEM BOW XL med DJ Crona m.fl @ Mango Bar

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-04-04 21:38

6/4 CLUB DEM BOW XL med DJ Crona m.fl @ Mango Bar

Veckans gäst DJ CRONA som kommer spinna sina bästa tunes på golvet längs in, vi pratar hip-hop, r'n'b, soul, olschool och mkt mer. På stora är det DJ T-KILLAH, EL-BRAVO och STAC som står för den bästa mixen av Reggaeton och Dancehall. Uppe i loungen är det DJ JULINHO som står för utbudet som består av Samba, Brassefunk, House och annat att surpla in drinken till. Den här veckan bjussar vi på fri entre till kl. 22.00! 

Vi uppmanar er därför att komma tidigt, risken för lång kö är stor! Precis som förra gången är det billig bar mellan kl. 21-23. Öl/cider kostar 29:- och 6cl sprit kostar 85:-. Även helrör med tillbehör kan köpas till bra pris, kontakta oss.

Passa på att boka ett drinkbord på [email protected] eller sms:a till 0736779427. OBS att detta är kostnadsfritt! Bord upp till 10 pers finns. Glöm inte att ange namn och datum. Du kan även boka VIP-Bordet uppe i loungen. OBS! Du som fyller år på våra klubbkvällar får fri entré! Visa leg i kassan.

www.dembow.se

Plats: Mango Bar, Sveavägen 36 (Hötorget). Tid: 21-03. Entré 100 riksdaler.

Festa bort bekymmer, sorger och besvär! Peace!

Facebook: http://facebook.com/djelbravo.kingofdabeat
YouTube: @ http://youtube.com/pawlito2
Instagram: @ djelbravo