I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

30/3 RMH & DJ Silence m.fl. @ Club Hype

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-03-26 21:53

30/3 RMH & DJ Silence m.fl. @ Club Hype

Är du artist, musiker eller dansare med Hip Hop i blod och själ? Då ska du inte missa årets hetaste klubbturné med Hip Hop i kitteln. I mixen får du det bästa från 70-talet fram till den allra nya och hetaste musiken från listorna. Fredagen den 30:e mars är det premiär för Club Hype på Kolingsborg (T-bana: Slussen) i Stockholm.

Under kvällen kommer DJ Rooftop står för musiken tillsammans med Adam Tensta som är Host under kvällen.
Samma kväll kommer DJ Silence gästa bakom skivspelarna som då kommer att bjuda på ett set där det kommer att bjudas på det allra bästa från Hiphopens olika årtionden.

Detta event kommer att sändas Live exklusivt på Street tv och på hamsterpaj radio.


Info:
Var: Club Hype @ Kolingsborg, Sthlm.
Tid: 21.00 - 03.00
Pris: 100:-
Ålder: 18 år.
Flyer: http://www.dj-silence.com/club_hype30mars.jpg 

Nu lottar My Hype även ut två biljetter till konserten med R & B legenden Joe som kommer till Berns i Stockholm den 13:e april. Delta i tävlingen genom att registrera dig på: http://www.myhype.se/
Vinnarna dras slumpmässigt ur My Hypes medlemsregister och kommer sedan presenteras den 28:e mars på: http://www.myhype.se/


My Hype skapar Jobb:
Många hiphopare som hanterar de 4:a elementen är väldigt kreativa och kan agera som ljud och ljustekniker samtidigt som dem kan mixa och producera låtar.
En del är även bra på att tillverka olika typer av promotionsmaterial som affischer, hemsidor och design av layout.
Trots detta får de inte alltid respons ute i arbetslivet. Deras kapacitet skulle kunna tas tillvara vid många typer av produktion.
Nu vill Solomon som är grundaren till My Hype ta vara på de här resurserna och skapa jobb.

Han startade My Hype för att bygga en bro som sedan skulle resultera till arbete för kreativa människor.
My Hype tror på talang. Målet är att stödja och utveckla musiker, artister, modeller, dj:s, dansare, grafiska formgivare och andra kreatörer som jobbar med My Hype.
Tillsammans skapar de en unik plattform för produktion och promotion. De erbjuder olika företag att använda My Hypes unga innovativa kreatörer för lyckade evenemang och marknadsföring som når fram i reklambruset.
My Hype riktar sig till reklambyråer, skivbolag och bolag inom media som vill ta del av My Hypes genuina förståelse för den urbana livsstilen.

Här kommer lite information om vad som händer kring My Hype den senaste tiden:

1 . Myhype lanserar sin nya hemsida.

2 . Öppnar en kläd butik under namnet "Style Hyper" i Stockholm på Kungsgatan 90: http://www.stylehyper.com/
Style Hyper inriktar sig på Urban Fashion och Street wear. De kommer att arbeta med både etablerade märken och egen design. Via nätet kommer de även att sälja sprayburkar till konstnärer som vill få utlopp för sin kreativitet. I butiken kan artister och andra hitta utryck för sin egen stil och etablera sin image. Hos Style Hyper hittar du kläder, sneakers, cd-skivor, tidningar och en massa annat.

3. Anordnar club turné start 30 mars.

4. Myhype släpper street mix tape vol 1,2 och 3.

5. Bjuder på musik events med kända och

djsilenceblog.blogspot.com // www.dj-silence.com //