I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

28/4 - Dub Clash #2 @ Dieselverkstaden

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-03-19 18:40

28/4 - Dub Clash #2 @ Dieselverkstaden

DUBCLASH #2 (Tesfa Sound System meets Jah Massive Sound System)


Efter succén med Dubclash #1 (Tesfa meets Meditative Sounds) så är vi nu stolta att presentera den andra upplagan av Dubclash som går av stapeln lördagen den 28:e april på Dieselverkstaden Bar & Matsal. Tanken med Dubclash är att främje den svenska roots och dub sound system scenen och göra så genom att låta två sound systems, vardera med egen rigg av högtalare, spela sida vid sida för att leverera den ultimata sound upplevelsen. 

Med oss denna gång har vi Jah Massive Sound System från Uppsala som nyligen Stockholm debuterade. Jah Massive Sound System har varit aktiva i ca ett år nu och har på senare tid dragit igång en egen version av den legendariska roots/dub klubben Dubclub i Uppsala. Jah Massive utmärker sig på den svenska roots sound scenen då dom spelar litet hårdare och monotonare även kallat "warrior style". Med sig har dom Jah Zebi som mic man vilket gjort sig ett namn på den internationella dub scenen med sina samarbeten med engelska Alpha & Omega samt svenska Shiloh Ites och Dub Tribulation.

Tillsammans med Jah Massive har vi sist men inte minst Tesfa Sound System som är det residenta soundet samt männen bakom Dubclash kvällarna. Tesfa Sound System är ett roots & dub sound system från Stockholm som i och med att de äntligen blev klara med sitt mobila ljud system hösten 2006 började husera danser i Stockholm. Sedan Dubclash #1 (Tesfa meets Meditative Sounds) i januari har Tesfa legat lågt då dom arbetat på att bygga ut sitt sound system samt fylla på ett större lager dubplates.

Detta är andra gången Tesfa och Jah Massive spelar sida vid sida, första var i Uppsala vintern 2006, så förvänta er inte att någon av dom två kommer hålla igen med att spela det bästa inom roots och dub denna kväll. Trots att båda sounden har en för kärlek för den mer elektroniska ljudbilden så kommer både roots & dub, gammal som ny, spelas. Kryddat med exklusiva dubplates av såväl 70-tals alster upp till år 2000 dubs från gräddan av roots sångare och dub producenter världen över.

En sann upplevelse för alla  roots män och kvinnor som inte rädds djup bas i ett drivande tempo. En genuint upplyftande kväll väntar alla närvarande. Come one come all.


Var: Dieselverkstaden (Markusplatsen 17 Sickla).
Öppet: 22-03.
Inträde: 80:-
Väganvisning: 5 min resa med Saltjsöbanan eller Buss 401-414 från Slussen till Sickla Bro/Station.


KORTFATTAD INFO:
Dubclash #2 med Tesfa Sound System och Jah Massive Sound System. Två sounds i en och samma lokal medhavande egna sound system för den ultimata ljud upplevelsen. Rough cut roots och deeper dub, ny som gammal, väntar. En

sann upplevelse för alla  roots män och kvinnor som inte rädds djup bas. En genuint upplyftande kväll väntar alla närvarande. Come one come all.


Dieselverkstaden Bar & Matsal (Markusplatsen 17 Sickla). Ö: 22-03. Inträde:80:-. Väganvisning: 5 min resa med Saltjsöbanan eller Buss 401-414 från Slussen till Sickla Bro/Station.


LINKS:
http://www.guidelightmovement.com
http://www.dieselverkstaden.se/
http:///www.myspace.com/tesfasoundsystem
Tillbaka till forumet