I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

23/3 Premiär fredagsklubb DEM BOW XL @ Mango Bar

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-03-08 13:17

23/3 Premiär fredagsklubb DEM BOW XL @ Mango Bar

STOR PREMIÄR! CLUB DEM BOW XL  |  FREDAGEN DEN 23 MARS!
 
Hi folks!

Nu smäller det på riktigt! Vi har nöjet att informera er om att våren är här! Åtminstone för oss som gillar Club DEM BOW!
 
Vi går från månadsklubb till veckoklubb och byter dag till fredagar! Vi kör en fet premiär fredagen den 23 mars och öppnar dörrarna för första gången i klubbens historia på fredagar!

Vi kommer ha dubbla dansgolv och dessutom en ny lounge på övervåningen där Dj Julinho kommer köra härlig reggae, brassefunk, samba, svängig house och mycket mer.

Dj T-Killah, Dj El-Bravo och Dj Stac huserar på stora dansgolvet och pumpar hundratio procent dansvänliga tunes i form av Reggaeton, Dancehall, Soca och närbesläktade riddims.

Dessutom kommer vi att ha en GÄST-DJ varje fredag som spinner fet Hip-Hop och R'n'B på dansgolvet längs in. Först ut är DJ DASH!

Till detta ska vi också tillägga att vi har kraftigt sänkta barpriser mellan kl. 21-23. Öl/cider kostar 29:- och 6cl sprit kostar 85:-. Även helrör med tillbehör kan köpas till bra pris, kontakta oss.

Passa på att boka ett drinkbord på [email protected] eller sms:a till 0736779427. Bord upp till 10 pers finns. Glöm inte att ange namn och datum. Du kan även boka VIP-Bordet uppe i loungen, kontakta oss för mera info. OBS! Du som fyller år på våra klubbkvällar får fri entré!

Plats: Mango Bar, Sveavägen 36 (Hötorget). Tid: 21-03. Entré 100 riksdaler. Besök: www.dembow.se 

Mycket välkommen! /DEM BOW Crew

Facebook: http://facebook.com/djelbravo.kingofdabeat
YouTube: @ http://youtube.com/pawlito2
Instagram: @ djelbravo