I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

2/3 - The Soul Clam @ Musslan - Dan S. (Rekyl)

Klubb & Konserter - Stockholm

   
DJ

2007-02-28 15:23

2/3 - The Soul Clam @ Musslan - Dan S. (Rekyl)

 

På The Soul Clam-kvällen för två veckor sedan kom det fram en gäst till dj-båset och sa ´´Det finns inga som har lika skön mix på musiken som ni!´´. Först blev vi lite förvånade, men när vi tänkte på saken insåg vi att vi kan vara de enda i stan som en fredagkväll ställer oss och taktmixar nya Mary J Blige-promos med gamla Zapp-tolvor, och sedan slänger in både Dwele, Snoop Dogg, Donell Jones, The Game, The Brand New Heavies, Kelis, Alexander O´Neil, Ashford & Simpson, Next, Eric Gadd, Amerie, Rick James, E-40, Soul II Soul, Ice Cube och Michael Wycoff i mixen. Och som dessutom säger att man helt enkelt spelar ´´R&B´´. Sorgligt men sant, men om du gillar den kombinationen vet du i alla fall vart du ska gå på fredag!


Och jo, fredag 2 mars hoppar LL Dan S. in istället för Big Daddy Binge som är i New York och gräver i whitelabel-backarna.


Hjärligt välkommen på fredag!

/Alda & Big Daddy Binge



------------------------------------------

Fredag 2 mars


THE SOUL CLAM
- The urban soul sounds today!


DAN S. (REKYL)
ALDA (HEARTBEAT)

@ Musslan, Dalagatan 46, (T)-Odenplan
22.00-02.00 :: 20 år :: Fri entré!


http://www.heartbeat.se/soulclam

http://www.musslan.se/

HEARTBEAT - No. 1 in modern and classic R&B :: www.heartbeat.se :: facebook = "Heartbeat family"