I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

2/3 Premiär: Club MIR + Heads Up! @ OBS! Flyttad till Nymble!

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-02-22 21:41

2/3 Premiär: Club MIR + Heads Up! @ OBS! Flyttad till Nymble!

Klubbpremiär

 

Club MIR + Heads Up!

OBS FLYTTAT TILL NYMBLE

Den 2 mars har Club MIR och Heads Up! premiär Nymble. Två av Stockholms mest uppskattade klubbensembler leverera en vibrerande, svettig och galen musikmix.

 

Bakom Club MIR står Boj Lucki och Toni Bassi, som sedan år 2000 driver en av Stockholms största och mest framgångsrika klubbar – Rekyl, och Helena Björck som tillsammans med Toni Bassi och Emir Fönk ligger bakom radioprogrammet Ajvar på THS Radio.

www.klubbrekyl.com

 

Club MIR kommer jämna fredagar att servera Stockholm alternativ dansmusik med fokus på drum'n'bass. MIR Records är även ett nystartat drum'n'bass skivbolag.

www.myspace.com/mirrecrodsdnb

 

Heads Up! Är ett känt klubbfenomen i huvudstaden. Emir Fönk, lillDavid och Dr Ill, som drivit klubben sedan år 2002, har huserat på bland annat Bonden, Grodan och Musslan och nu på Nalen bar.

www.klubbheadsup.com

 

Heads Up! skakar om BTG 85 udda fredagar med premiär den 2 mars

 

Hela vägen från Köln!

 

AMANING (Metalheadz, Renegade, Soundtrax, MIR, Bios, GER)

 

Thomas Amaning föddes i Ghana växte up i London för att senare flytta till Tyskland. Året var 1995 med sig hade han den helt färska Drum n bass / Jungle Soundet som han började sprida genom hela Tyskland.   Amaning som även är en väl etablerad producent har släppt på bland annat legendariska bolag Metelheadz, Renegade Recordings, Soundtrax, Jerona Fruits och kommer att vara med på MIR Records första släpp i vår. Så vi var bara tuvugna att flyga hit honom på vår premiär på BTG 85.

 

Kort om premiären:

 
Fredag 2 mars    22 - 03

AMANING (Metalheadz, Renegade, Soundtrax, MIR, Bios, GER)

Boj Lucki (Rekyl, MIR, Shout, Jungle X)

Toni Bassi (Rekyl, Ajvar, MIR)

Joey Fever (Rekyl, Collision)

lillDavid

Emir Fönk

Dr Ill

 
NYMBLE

50 kr



(editerat av lia 070301 pga ny lokal)

www.myspace.com/djbojlucki
www.klubbrekyl.com