I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/1 - Vibes46.com prsents...@ Göta Källare

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2007-01-26 18:07

31/1 - Vibes46.com prsents...@ Göta Källare

Hej Hej!!  

Nu börjar det lida mot slutet av månaden igen, och det betyder förstås att vi på VIBES46 ställer till med stor fest på GÖTA KÄLLARE!  

Onsdag den 31a januari är dagen att lägga på minnet.  
Ända från London, UK har vi bjudit in SILVERSTAR SOUND!! Dessa grabbar är kända från bland annat den eminenta webbradion BBC1XTRA och som ett av Europas absolut tyngsta Juggling Sounds..

Snör på er dansskorna och passa på att röja bort januarideppet!! Vi är ju tyvärr inte alltför bortskämda med bokningar av utländska Sounds/DJ's här i Stockholm så ta tillfället i akt att njuta av ett Sound av internationell klass... (Inte för att dissa alla hårt jobbande och grymma svenska sounds.. men ni hajjar...).  

På Reggae/Dancehall golvet så står BONAFIDEoch NICENESS för uppvärmningen.  

På R&B och Hip Hop Golvet så komer DJ QUALITY och DJ JAYZON att spela de absolut fetaste beatsen och samtidigt försöka krasha sina Serato system på ett stilfullt sätt.  

Tack till ALLA er som kommit på våra tidigare fester och som gör att vi kan fortsätta att göra ännu bättre och större grejer!!  

Vibes46.com presents.... Onsdag 31a januari @ Göta Källare, T-Medborgarplatsen. 22.00 - 03.00. Entré 100 kr. 20 år. 

  Nästa månad.. alltså i  Februari, så kommer vi att ta i så vi spricker och ordna ett sällan skådat party!! Vibes46 fyller nämligen 1 år och det är ju en bra anledning att ställa till med extra fett kalas!! Markera den 28e Februari i almanackor, mobiler eller vad du nu har för gadgets som påminner dig om allt viktigt!!   BIG THINGS!!   Stay Tuned....   Bless!!   Vibes46 Crew