I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

15/12 Bass Culture @ Dieselverkstaden

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-12-06 07:26

15/12 Bass Culture @ Dieselverkstaden

Bass Culture med Tesfa Sound System

Hej gott folk,

Fredagen den 15:e december är det dags för Tesfa Sound System att återigenom stringa upp sitt ljud system på Dieselverkstaden Bar & Matsal. Namnet för kvällens evenemang går under "Bass Culture" vilket syfter på den mängd bas som kommer levereras under kvällens gång.

Tesfa kommer bjuda på en eklektisk mix av roots och dub, gammal som ny, one drop till steppers med fokus på det lite hårdare soundet (även kallat UK roots) som utvecklades under 80-90 talet bland Englands roots sound systems och producenter såsom Jah Shaka, Aba Shanti I, Jah Warrior, Iration Steppas och Disciples etc.

Så kom och upplev en kväll i sann sound system anda med Tesfa Sound System spinnades vinyler och dubplates kombinerat med mic chat/sång och ljudeffekter intill små timmarna på lördag morgon.

Vi vill även ta chansen att flagga för Dieselverkstaden Bar & Matsal som har ett bra urval drycker så väl öl och drinkar som alkoholfritt samt en mästerligt trevlig personal.


Kortfattad info:

"Bass Culture" med Tesfa Sound System.
Roots och dub musik med fokus på mycket bas på eget högtalarsystem. Fredagen den 15:e december på Dieselverkstaden (Markusplatsen 17 Sickla). Öppet: 21-03. Inträde: 60:-.
Väganvisning: 5 min resa med Saltjsöbanan eller Buss 401-414 från Slussen till Sickla Bro/Station.

Välkommna!

ps. För att få en bild av hur det kan låta när dansen väl kommit igång så kan ni lyssna på en 13 minuters inspelning från Tesfa's senaste spelning som ägde rum i Uppsala tillsammans med Jah Massive Sound System den 25/11. Finns att ladda ner här: http://www.megaupload.com/se/?d=HU14RVHZ



Länkar:
http://www.guidelightmovement.com/
http://www.dieselverkstaden.se/

Referäns länker:
http://www.jahshakasoundsystem.com/
http://www.falasha-recordings.co.uk/profiles/ABAPRO.html
http://www.jahwarrior.com/
Tillbaka till forumet