I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

16/6 - Rekyl & Benny Page (UK) @ Hultsfred

Klubb & Konserter - Stockholm

   
DJ

2006-06-01 16:01

16/6 - Rekyl & Benny Page (UK) @ Hultsfred

Rekyl goes Hultsfred

Fredagsnatten på Hultsfred går i basstakt när stockholmsklubben Rekyl presenterar nya världsnamnet Benny Page och svenska legenden Seba. Tillsammans med Alda & Big Daddy Binge, Gena och MC Joey Fever kommer residenterna Boj Lucki och Toni Bassi få Hultfred att vibrera.

Rekyl är en institution i Stockholms klubbvärld och har sedan starten år 2000 pressenterat världsartister inom dansmusik. Rekyl har med tiden vuxit till en av Stockholms största klubbar.

Rekyl tar med sig följande line-up till Hultsfred:

BENNY PAGE (DIGITAL SOUNDBOY, CUTTERZ CHOICE, UK)
Nya stjärnskottet i drum’n’bassvärlden med den just nu den mest säljande singeln "Turn down the lights" i bagaget. Han är exklusivt signad till SHY FX megalabel ”DIGITAL SOUNDBOY” och har flertalet släpp på gång som förväntas göra succé. Benny, som har på dub och ragga soundet som sitt signum är flitigt spelad på såväl BBC som dansgolv över hela världen.
www.digitalsoundboy.com

SEBA (SECRET OPERATIONS, METALHEADZ, HOSPITAL, GOODLOOKING, SWE)
Sveriges mest framgångsrika drum'n'bass artist sedan början av 90-talet. Har haft flera monumentala släpp på LTJ-Bukems ”Good Looking Records” och är fortfarande aktuell med sina produktioner Förutom det egna skivbolaget”Secret Operations” och sitt samarbete med sångaren Robert Manos. släpper han produktioner på flera andra stora labels som Metalheadz och Hospital. Seba är också en uppskattad dj världen över.
www.secretoperations.com

GENA (KLESHA)
Stockholms breaks och dubstep drottning. Gena har varit involverad i Stockholms och Sveriges elektroniska musikscen sedan 1995 och spelat på bland annat Le Garage, Mondaybar, Focused, Mondo.
www.dj-gena.com

BOJ LUCKI, TONI BASSI & MC JOEY FEVER (REKYL)
Joey Fever är till vardags sångare i reggaebandet Collision och resident MC på Rekyl. Joey Fever har under 2005 bjudit på en rad bejublade spelningar på drum'n'bass klubbar som dB, Rekyl, Various BPM och Big Bad Bass i Malmö.
www.collision.nu
Toni Bassi är resident och eldsjäl på Rekyl. Hans skivsamling innehåller mycket av det mesta men drum’n’bass ligger närmast hjärtat. Har spelat på klubbar i Chile, Spanien, Danmark och Sverige. Han ligger även bakom radioprogrammet ”Ajvar” på THS Radio.
radio.se
Boj Lucki, Rekyls huvudbokare och resident sedan 5 år tillbaka. Flitig DJ som är bokad runt om Sverige och Europa. Spelat på bland annat legendariska Movement / Bar Rumba i London, Paris, Barcelona, Wien, Sarajevo, Riga, Budapest, Köpenhamn mm... Hans skivväska innehåller många exklusiva dubplates så se upp!!!
pace.com

ALDA & BIG DADDY BINGE (HEARTBEAT, REKYL)
Alda och Binge har i snart 5 år drivit r'n'b och hip hop klubben Heartbeat. Ännu längre har de varit involverade i Rekyl. Idag är de hårt bokade runt om Stockholm, Varje vecka kan du höra dem på Soundkilla och Berns.
www.heartbeat.se

VISUELLA EFFEKTER: UNLUCKY MONKEY

HEARTBEAT - No. 1 in modern and classic R&B :: www.heartbeat.se :: facebook = "Heartbeat family"