I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

20/5 - Miss Dilemma @ Svaj Klubb (K2)

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-05-15 23:28

20/5 - Miss Dilemma @ Svaj Klubb (K2)

Datum: 2006-05-20
Tid: 20-02
Typ: Klubb
Arrangör: Svaj
Plats: K2, Götgatan 99 (T-Skanstull)
Stad: Stockholm
Pris: 60 kr (Gratis innan kl 21!)
Ålder: 20
Hemsida: http://www.svaj.com


Även denna kväll får vi besök av några av Sveriges mest intressanta artister inom elektronisk dansmusik. På scenen spelar Miss Dilemma (Sister Sthlm), Pär Grindvik (Ltd Stockholm) och Micke (Fade records). Dessutom spelar dj-och musikkollektivet Efter i baren tillsammans med Dj Mystified.

Räkna med ett svettigt dansgolv när Pär Grindvik, Miss Dilemma och Micke intar scenen 22-02 denna kväll. Pär Grindvik är en av Stockholms främsta producenter och har dessutom tillsammans med Hardcell nått stora internationella framgångar. Miss Dilemma är idag en av Stockholms mest rutinerade och framgångsrika djs med många stora spelningar bakom sig både i Sverige och internationellt, senast Monday Bar Cruise 13-14/5. På skivbutiken Fade records hittar man det bästa inom elektronisk musik i Stockholm och mannen bakom Fade, Micke, är dessutom en otroligt duktig dj som vi vill höra mer av!

Dj- och musikkollektivet Efter har en alldeles särskild plats i svajs hjärta. De levererar alltid något av det mest spännande och innovativa inom elektronisk musik och bakom skivspelarna i baren 20-02 denna kväll finner vi Knivflickan, B Jumme, Kliin och Svinto. Dessutom har vi hört rykten om att Googol Plex kommer att hoppa in bakom dj-båset en liten stund som deras egen gäst. Kvällen i baren inleds av Dj Mystified som enligt Efter gänget är en förebild. Nyfiken? Kom då till svaj klubb denna kväll så kan vi garantera en elektronisk helkväll med allt vad man kan begära.

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.