I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

13/5 Hiphopkarneval på Henriksdalsberget

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-05-10 23:04

13/5 Hiphopkarneval på Henriksdalsberget

Såg det här och tänkte bara tipsa de som kanske är intresserade.

"Hiphop-karneval i Nacka den 13 maj

Den 13 maj mellan kl. 12- 20 är det hiphop-karneval på Henriksdalsberget i Nacka. Arrangör är Henriksdals fritidsgård och medverkande artister är Max Peezay, Kung Henry och MC.OH.

Max Peezay, eller Tom Piha som han egentligen heter, är uppvuxen i Henriksdal och har tidigare rappat i Fjärde Världen - en av Sveriges mest kända hiphop-grupper. Efter två album och massor med spelningar i bland annat Sverige, Turkiet och USA, har Tom valt att skapa sitt eget sound med inspiration ifrån den engelska grime-världen och gå vidare med ett soloprojekt. Som Max Peezay har han redan väckt uppmärksamhet utomlands. Han har bland annat medverkat i Pirate Sessions på BBC:s 1xtra och nu när det alltså dags för en spelning på hemmaplan.
Kung Henry är poet, rappare och vissångare och har sedan han släppte sin första demo år 2000 fått mycket uppmärksamhet för sina texter som engagerar och berör. Kung Henry har tidigare spelat på Hultsfred, varit svensk mästare i Poetry Slam (2004) och kom förra året på tredje plats när World Slampionships (VM i Poetry Slam) avgjordes i Rotterdam.
MC.OH är en ny lokal förmåga som under karnevalen kommer att göra sin stora debut.
Förutom uppträdanden kommer det att arrangeras streetbasket, boule och andra aktiviteter för alla åldrar samt möjlighet att köpa fika och grillat.
Hiphop-karnevalen pågår mellan kl. 12-20 och arrangemanget är självklart alkohol- och drogfritt.

För mer information, kontakta:
Henriksdals fritidsgård
Tel: 08-718 99 76"



Buss 53 mot Henriksdalsberget eller Finnberget.
Eller vilken Nacka-buss som helst till Henriksdal och knalla upp.

Liqorice = Lakris minus u & t