I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

5/4 S.U.N pres. Jay Tripwire @ Göta Källare

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-04-04 13:03

5/4 S.U.N pres. Jay Tripwire @ Göta Källare

S.U.N pres. Jay TRIPWIRE

Datum: 2006-04-05
Tid: 22.00 - 03.00
Typ: Klubb
Arrangör: Swedish Underground Network
Plats: Göta Källare
Stad: Stockholm
Pris: 00 kr
Ålder: 20
Hemsida: http://www.swedishunderground.net
Status: Aktuell

Övrigt:
Så var det dags igen att ta ett kliv ner i underjorden tillsammans med houseklubben S.U.N. Onsdagen den 5:e april är vi väldigt glada över att presentera Kanadas stolthet Jay Tripwire, som är känd för dj-set något utöver det vanliga.

Jay har rockat dansgolv från Moskva till Japan över till London och Barcelona på klubbar som Fabric, Subterrain, Propoganda, The Bomb, System och Ottozutz. Förutom att dj:a har Jay Tripwire varit inblandad i flera uppmärksammande houseproduktioner, en hel hög remixjobb och driver flera egna skivbolag.

Välkommen ner i källaren och vänta dig en galen blandning av stilfull tech house, funkiga basgångar och allmän deepness. Entrén är som vanligt fri.

LINE UP:
Stora golvet:
Jay Tripwire (Nordic Trax, Vancouver,BC)
V.Sanchez & Mr.Chi (S.U.N)

Lilla:
Özgur Can (Furry) & JdotP (Dumb) B2B

Özze o J kommer att inviga GKs Nya dansgolv.

I en "riktig" diskussion (kanske ordet dialog funkar bättre här) är dock båda parterna beredda på att ändra sin ståndpunkt.. Att försöka hålla fast vid saker och ting över lag fungerar verkligen inte. - blunt_smoke