I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

The Soul Clam @ Musslan - fredag 10/2

Klubb & Konserter - Stockholm

   
DJ

2006-02-08 14:25

The Soul Clam @ Musslan - fredag 10/2

Hem till Musslan på fredag?

Ja, att komma till Musslan känns verkligen som att komma hem. Kanske inte hem till sig själv, men som hem till sin bästa vän. På en fest i en liten etta med kök i Vasastan där alla dina andra polare är, där för en gångs skull några med bra musik ockuperat stereon, där drinkarna blir precis lagom starka, och där all mat smakar helt nylagat.

För er skull gräver vi fram massa gamla klassiker med Cameo, Mantronix, Bobby Brown, Blaze och Roy Ayers, och blandar dem med ett överskott av den allra senaste urbana soulvinylen. Vi gör det för att vi vet att ni gillar det lika mycket som vi!

Maten då? Ja, den tänker vi inte ta åt oss äran för. Men om du ännu inte huggit in på Stockholms fräschaste och smarrigaste skaldjur tycker vi att det är dags för dig att prova det snart! Bord bokar du på [email protected] eller 08-34 64 10.

Vi ses hemma på Musslan på fredag!

/Alda & Binge

ps. Har du vägarna förbi Göteborg i helgen? På lördag gästar Heartbeat (representerat av Big Daddy Binge - Alda är uppbokad på en privat fest) klubben Blueberry Yum Yum på Respekt. Bakom klubben ligger Fredrik, Jonas och Johan från klubb Bagheera som med detta utvidgar sitt territorium från Keybar och Nefertiti hela vägen bort till Järntorget. Dessa kvällar på Respekt domineras av R&B och hip-hop på övervåningen och house på nedervåningen.

-------------------------

Fredag 10 februari:

HEARTBEAT presents THE SOUL CLAM
- The urban soul sounds of today!

ALDA & BIG DADDY BINGE (HEARTBEAT)

Musslan, Dalagatan 46, (T)-Odenplan
22.00-02.00 :: 20 år :: Fri entré!


-------------------------

Lördag 11 februari:

BLUEBERRY YUM YUM

BIG DADDY BINGE (HEARTBEAT, STOCKHOLM)
FREDRIK, JONAS & JOHAN (BAGHEERA)

Respekt, Järntorget (Göteborg)
22.00-03.00 :: 23 år :: 80 kr


-------------------------

http://www.heartbeat.sehttp://www.musslan.se

-------------------------

HEARTBEAT - No. 1 in modern and classic R&B :: www.heartbeat.se :: facebook = "Heartbeat family"