I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Yes presenterar:4feb113och22fe SLUM VILLAGE

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-01-26 12:19

Yes presenterar:4feb113och22fe SLUM VILLAGE

YES! presenterar lördag 4 februari på Mosebacke Etablissement.
Live! 113 / Frankrike
DJ Tony Zoulias + Res.DJs Flaite + RRWD
Video.efx: Deja Kru / hiphop stylee
---------------------------------------- -------------------- ---------------
Vi är äntligen tillbaka! Vi har varit lite överallt i jul och letat upp nya artister som vill komma till Yes! Nu har vi celebert besök från Frankrike! Efter kravallerna i oktober 2005 anklagade den franska staten 113 för att ha uppmuntrat oroligheterna i förorterna genom sina texter. ”Vi har ett ansvar eftersom man lyssnar på oss” säger Rim-K, A.P. och Mokobé. I ett samhälle där man krossar drömmarna för ungdomar från vissa kvarter som man pratar om att ”rensa upp” vill vi visa en annan väg genom våra ord och vår medvetenhet. 113 har ett mål med sin senaste platta. Det är att återvinna stoltheten hos sina mödrar, sina familjer och sina fans. 18 månader innan det franska presidentvalet kommer deras röster räknas. Lyssna på 113 www.113online.com Så kom och visa ert stöd! Kärlek Yes! Krew. ---------------------------------------- -------------- ------ ---------------
Yes!
Mosebacke Etablissement
Lördag 4 februari
Klockan 21-02
Entré: 100kr
Å lder: 23 år. www.iloveyes.se
Ett stort tack till BorderBlaster som hjälp oss med 113 .
---------------------------------------- -------------------- ---------------

Live! Slum Village / USA NU kommer äntligen Slum Village! Slum Village, gruppen från Detroit som stal den musikaliska världens uppmärksamhet första gången redan i mitten på 90-talet. Idén om att vara flytande har de hållt sig till och Slum Village innebär konstant nya förändringar i uppsättning. Just nu består den av T3 & Elzhi och tidigare medlemmar värda att nämna är Jay Dee och Baatin. Sitt föränderliga utseende till trots så kan man alltid lita på innehållet. De leverar stabil, skön o själfylld hiphop när den är som bäst. Med nya plattan ”Slum Village” visar de återigen att Detroit har mycket att komma med, på skivan finns producenter som B.R. Gunna, Black Mail & Young RJ. Och i sin flytande form får man hoppas på att Slum Village kommer förgylla hiphopen länge till..
Biljetter köpes på:
Entré: 150kr + serviceavgift. Ticnet 077-1707070
Ticnet säljs via alla Ticnet och ATG-ombud
www.ticnet.se
Kägelbanan
Onsdag 22 februari
Klockan 20.00
Entré: 150kr + avgift
Å lder: 18 år. Mer info på:
www.iloveyes.se


http://www.soundhabitspro.com/


http://www.flacoproductions.se/