I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Advance Patrol, Nalen 11feb!

Klubb & Konserter - Stockholm

   

2006-01-11 17:21

Advance Patrol, Nalen 11feb!

ADVANCE PATROL
SCEN Stora salen
DATUM 060211

KLOCKAN 21.00
Åldersgräns 18 år.
PRIS 165 SEK

Biljetsläpp 12/1.



Advance Patrol är ett av Sveriges tyngsta hiphopband, som spelar bra och personlig musik med otrolig energi och geniala texter. De är nu aktuella med sin nya singel "Blågula färger" som spelas flitigt på radio, och nya albumet "Aposteln" kommer i januari. Den saliga blandning av spanska, engelska och svenska som är Advance Patrols kännetecken har utvecklats och förfinats, och albumet bjuder på både allvarliga och humoristiska poetiska skildringar av vår samtid.

Advance Patrol har genomgått stora förändringar sedan starten 1998. De släppte sin första singel 2001, och debutalbumet "Utskrivna" nådde skivbutikerna 2003. Gruppen fick stor uppmärksamhet i media och spelade på Hultsfredfestivalen, Roskildefestivalen, Sommarstad Gotland och Malmöfestivalen. 2004 visades dokumentärfilmen "Gå loss" på biografer över hela landet – en film om Advance Patrol. I februari släpps den kritikerrosade och guldbaggenominerade dokumentärfilmen på DVD och video.

"You probably told your man about us on his birthday"