I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Alda & Big Daddy Binge @ Berns - fredag 6/1!

Klubb & Konserter - Stockholm

   
DJ

2006-01-03 10:47

Alda & Big Daddy Binge @ Berns - fredag 6/1!

Heartbeat-året 2005 avslutades i fredags på Musslan med Stevie Wonder och Beyoncés duett-tolkning av Luther Vandross ´´So Amazing´´ och utdelning av vår mix-cd ´´This is The Soul Clam, vol. 2´´. ´´So Amazing´´ är nämligen vad vi tycker att det gångna året varit. Först en underbar sista vår på Bonden Bar, och sedan under hösten Heartbeat som dj-duo i stället för regelbunden klubb. Som det ser ut nu har vi inga planer på att dra igång klubben igen, utan kommer i stället satsa på att spela på sköna ställen runt om i stan. Så om du i år ser ”Heartbeat” på en affisch, flyer eller hemsida vet du att det betyder att Alda & Big Daddy Binge kommer vara där och missionera den bästa nya och klassiska R&B:n som finns att få tag på. Vi hoppas du vill hänga med oss även i år!

Heartbeat-året 2006 inleds nu på fredag i Berns OFF-bar (nu upphottad med svart-mönstrade fönsterrutor och rosa neonrör!), och givetvis är du varmt välkommen dit. Vilken som blir den första låten? Kanske blir det ´´Ask of you´´ med Mashonda & Raphael Saadiq. Kanske blir det ´´Why´´ med Kirk Franklin & Stevie Wonder. Eller så blir det någon helt annan... Vi börjar spela klockan 22.00. Ses då!

Hjärtligt välkommen på fredag!

/Alda & Binge


-------------------------

Fredag 6 januari:

OFF-BAREN

ALDA & BIG DADDY BINGE (HEARTBEAT)

Berns, Berzelii Park, (T)-Kungsträdgården
22.00-03.00 :: 23 år :: Fri entré!


-------------------------

http://www.heartbeat.se
http://www.berns.se

HEARTBEAT - No. 1 in modern and classic R&B :: www.heartbeat.se :: facebook = "Heartbeat family"