I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

The Soul Clam @ Musslan - fredag 21/10

Klubb & Konserter - Stockholm

   
DJ

2005-10-18 15:20

The Soul Clam @ Musslan - fredag 21/10

Får vi fresta med lite soul-musslor?

Nu på fredag skulle vi varmt vilja föreslå ett besök på Musslan. Först tycker vi att ni borde prova någon av deras skaldjursrätter tillagade med så mycket soul att man blir alldeles varm i kroppen! Vi kan rekommendera deras Moules à la marinière - vitvinskokta musslor med vitlök och örter serverade med pommes frites och aioli för endast 105:-! Ett bra tips är att boka bord. Det gör du på telefon 08-34 64 10 eller via mail till [email protected].

Klockan 22.00 byter vi ut maten med soul mot... vinyl med soul! Vi serverar allt från rykande ny musik med Natalie Williams, Pharrell, Majic Massey och Earth Wind & Fire, till årgångs-R&B från Bel Biv Devoe, Janet Jackson, Nate Dogg och Fugees. Hoppas det ska falla dig i smaken!

Och så ett litet bonus-tips: Om du säger något snällt till oss på fredag kan du få ett exemplar av Aldas nya mix-cd Move On Up! med R&B ur den riktigt gamla skolan. Musik som vi inte brukar spela så mycket av i Heartbeat-sammanhang, men som vi ändå går ned på knä för. Missa inte det!

Hjärtligt välkommen på fredag!

/Heartbeat Crew


-------------------------

Fredag 21 oktober:

THE SOUL CLAM
- The urban soul sounds of today!

ALDA & BIG DADDY BINGE (HEARTBEAT)

Musslan, Dalagatan 46
22.00-02.00 :: Fri entré!


-------------------------

http://www.heartbeat.se
http://www.musslan.se

HEARTBEAT - No. 1 in modern and classic R&B :: www.heartbeat.se :: facebook = "Heartbeat family"