I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

24/5 Labyrint, Million Vibes mm @ Moriska Paviljongen

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2013-05-22 15:01

24/5 Labyrint, Million Vibes mm @ Moriska PaviljongeninkUp Bookings & Klubb Living presenterar:

? Labyrint?
? Million Vibes Sound?
? Dj Sim?

fredag den 24 Maj är det åter igen dags för en tung kväll på Moriska Paviljongen. Den här gången har vi bjudit in inga mindre än Uppsalas stolthet; Labyrint!
Dj´s för kvällen är Million Vibes Sound och Dj Sim som kommer bjuda på det fetaste inom Reggae/Dancehall och Hiphop och skapa en jävla fest, så se till att inte sova på denna Malmö!

Labyrint:

Sveriges bästa livegrupp; Labyrint kommer äntligen tillbaka till Malmö och Moriska Paviljongen! Med sin Reggae-influerade Hiphop har gruppen nått stora framgångar de senaste åren och vann tidigare i år P3 Guld som ”Årets Hiphop/Soul” och ”Årets Live” på Kingsizegalan. Just nu befinner sig Labyrint i studion och jobbar på sitt nya album som släpps senare i år. Så förvänta er båda gamla klassiker och nya hits när Uppsalas stolthet kommer på besök till Malmö!

Youtube:
Labyrint – Tribulations
http://www.youtube.com/watch?v=z0j-S4xaNk8

MILLION VIBES
Million Vibes från Skåne startade som reggaesoundsystem i början av 00-talet. Namnet Million Vibes är en kärleksförklaring till alla olika stilar inom reggae där dancehall i dess olika former framträder extra tydligt på dansgolvet. Efter långt över 1000 spelningar har Million Vibes varit runt i hela Europa och spelat. Million Vibes är resident-DJs på Klubb Living och spelar regelbundet runt om i Malmö.

Million Vibes senaste dubplatemix har blivit hyllad som en av de bästa mixarna i sin genre och har på bara några månader snart 10 000 lyssningar. Million Vibes består av ett antal selectors och micsnubbar; Skinny, Daddy Ferma, Will Jam, Soulrebel, Belly, Skyscrapa och Phantom. Dessutom samarbetar Million Vibes med artister som Caribingi och Joey Fever.
https://soundcloud.com/millionvibes/million-vibes-presents

Dj SIM - "Last nite a dj saved my life" är ungefär den känslan som infinner sig efter att ha upplevt en oförglömlig kväll med Dj Sim. Efter 8 års erfarenhet och en lysande förmåga att läsa sin publik utlovas det finaste inom R&B, HipHop, Reggae, African och mainstream ClubHouse. Dj Sim har efter lämnat sin bas belägen i Västafrika, där han spelat på två av de mest välbesökta klubbarna också gjort succé på turistäta grekiska öar.

Han har även hunnit med Dee Vybz,https://soundcloud.com/afrodjsiaks/urban-diziac-vol-1 Göteborg och Ting Called, Jönköping. Här i Malmö har han gjort Klubb Living, Club Honey och också kollaborerat med Summer Fling och Street Vybz. Dj Sim är en afrodisiak för kropp och själ och gör att man lämnar dansgolvet med önskan om mer.https://soundcloud.com/afrodjsiaks


22:00 - 03:00 /// Ålder: 18 år
Förköp: 150 kr + serviceavgift. Dörren: 180 kr

Förköp kommer upp inom kort.

Mer info & biljetter på: www.moriskapaviljongen.se

Namn: Labyrint, Million Vibes mm

Plats: Moriska Paviljongen

Datum/Tid: 2013-05-24 22.00-03.00

Ålder: 18

Kostnad: 150

Mer info:
http://www.facebook.com/events/371657952942884/

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips