I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

23/2 Klubb Living: Higher Level (Ger) & Million Vibes @ Inkonst, Malmö

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2013-02-12 12:45

23/2 Klubb Living: Higher Level (Ger) & Million Vibes @ Inkonst, MalmöKlubb Living fortsätter att bjuda på det bästa inom reggae, Afrobeat, Soca, Funk, R'n'B, Cumbia och Dancehall av bästa kvalitet. Denna gång gästas klubben av Higher Level från Tyskland och Malmös top class DJs.

Klubb Living fungerar som en mötesplats för folk som gillar caribbean music i synnerhet och klubbmusik i allmänhet. Musikstilen är ingen trend utan finns här för att stanna och oavsett om det är Rootsreggae, Afrobeat, Soca, Funk, R'n'B, Cumbia eller Dancehall så finns det plats för den på Klubb Living. Vi bjuder in artister och djs från hela världen och tanken är att klubben ska vara den största permanenta reggaeklubben i regionen. Samtidigt vill vi att samtliga besökare ska få känna den glädje och stämning som klubben bidragit till.

Djs i Klubben:

Higher Level (DE)

Higher Level Sound bestod från början av ett antal medlemmar från Saarbrücken och Bad Kreuznach i västra Tyskland, nära gränsen till Frankrike.Målet med Higher Level har alltid varit att spela och presentera Reggae, Dancehall och alla andra typer av karibisk musik på ett genuint och äkta sätt. Medlemmarna Mr. Six och Daniel finns kvar i soundet sedan starten 2003. Daniel som uteslutande spelar har på senare tid blivit selector i Europas mest framgångsrika sound i modern tid – Sentinel! Mr. Six som både kör skivor och är på micken har blivit en ”One Man Army” och spelar oftast själv. Higher Level driver sin egen klubb “Jamaican Lounge” i Saarbrücken, när dom inte drar runt och spelar på andra ställen. Nu välkomnar vi äntligen partymaskinen Higher Level till Klubb Living i Malmö. Higher Level firar tio år och det gör Million Vibes också! So get ready cause Higher Level is“…the sound waaay above your level…”
http://www.higherlevelsound.de/
http://higherlevelsound.wordpress.com/

MILLION VIBES

Million Vibes från Skåne startade som reggaesoundsystem i början av 00-talet. Namnet Million Vibes är en kärleksförklaring till alla olika stilar inom reggae där dancehall i dess olika former framträder extra tydligt på dansgolvet. Efter långt över 1000 spelningar har Million Vibes varit runt i hela Europa och spelat. Million Vibes är resident-DJs på Klubb Living och spelar regelbundet runt om i Malmö. De vann nyligen en soundclash i Stockholm och är kända för att gå sin egen väg när de spelar in dubplates. Million Vibes senaste dubplatemix har blivit hyllad som en av de bästa mixarna i sin genre och har på bara några månader snart 10 000 lyssningar. Million Vibes består av ett antal selectors och micsnubbar; Skinny, Daddy Ferma, Will Jam, Soulrebel, Belly, Skyscrapa och Phantom. Dessutom samarbetar Million Vibes med Joey Fever.

Djs i Foajébaren:

DJ WILSSON

Dj Wilsson har spelat brittisk basmusik i 15 år och drivit ett skivbolag som heter Funk of Fury. Under 2011 har Dj Wilsson varit i Los Angeles och studerat musikproduktion. Nu är han tillbaka i Malmö och lördagen 17/3 kan du bl.a. höra och dansa till funky house som är en blandning av soca, house, garage och dubstep bass på Klubb LIVING @ Inkonst!!! Goda vibes utlovas!

DJ LOUIE

Louie drar upp värmen med snuskig bas och flörtande rytmer från moombahthon, kuduro, trap och tropical bass. Det hela blandas ihop till en juiciness overload för alla ladies och junglemen. Louie har tidigare spelat på klubbar som Be right bass (Malmö) och Klubb OUCH! (Stockholm) Men även SWEAT och Club Coco (Linköping) men då som en del av DJ-duon Oregonz.
Nu kör hon solo och kommer skaka golvet på Inkonst.
https://soundcloud.com/louisearvidsson/moombahlou-mixtape
https://soundcloud.com/louisearvidsson/deepdarkjungelsmoke-mixtape

Arrangör
Klubb Living

Datum: Lördag 23/2 | Tid: 23.00-03.00 | Rum: Klubben & Foajébaren | Entré: 100:- | Ålder: 20 år

Namn: Klubb Living: Higher Level (Ger) & Million Vibes

Plats: Inkonst, Malmö

Datum/Tid: 2013-02-23 23:00–03:00

Ålder: 20

Kostnad: 100

Mer info:
http://www.facebook.com/events/489458467758200/

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips