I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

30/3 Klubb Living: Etzia Live + Warrior Sound (Ger) + Million Vibes och mer @ Moriska Paviljongen

Klubb & Konserter - Skåne

   
DJ

2012-03-29 14:41

30/3 Klubb Living: Etzia Live + Warrior Sound (Ger) + Million Vibes och mer @ Moriska Paviljongen



Fredagen den 30 mars är det dax 4 Klubb LIVING @ Moriska paviljongen i folkets park Malmö!!! Good Environment We Provide // Good Music we Dance. / TID: kl. 22:00 - 03:00 / Ålder: 20år /

Live på Scen, Etzia:
Klass och finess är bara två sidor hos den mångfasetterade dancehallartisten Etzia. Baserad i Sverige men född i New York av en panamansk mamma och en far som härrör från Trinidad. Hon kombinerar olika stilar och kulturer. Hennes starka men charmiga röst låter spännande på karibiska rytmer som den klassiska Punnani-rytmen. En rytm hon passande nog valde för sin låt "Punny Worldwide", en lekfull påminnelse om att hennes skönhet inte kommer att streamas på vissa globala webbplatser. Den typen av dancehall är vad som definierar Etzia, smart och fullt med attityd. Hennes karriär tog ordentlig fart under 2011 med ett flitigt turnerande på kontinenten, skivsläpp på bland annat Supersonics välrenommerade skivettikett och stor uppskattning från bland annat David Rodigan och Sentinel. 2012 kommer bli ett stort år för Etzia och du kan se henne live på en klubb LIVING nära dig

Dj's: Floor 1
Warriorsound System International - (U-Club in GER)
Warrior Sound är Tysklands främsta one-man army! En riktig partysnubbe som är kung på micken och har varit resident på U-Club i Wuppertal de senaste åren. Den klubben har vunnit bästa reggaeklubb åtta av de senaste tio åren när Riddim Magazines läsare har röstat!!! Rodigan menar att det är bland de bästa klubbarna i Europa och listan på artister och reggae/dancehall-sounds som har passerat där är oändlig!
Warriorsound består av Mattia, som vet bättre än de flesta hur man får igång ett dansgolv, men även hur man musikaliskt skjuter andra sounds i sank. Nyligen vann Mattia ett musikaliskt battle mot Schweiz största sound - Ma Gash! Soundclashen gick av stapeln i Rom, Italien. Ett av alla ställen i Europa där Warriorsound har satt eld på dansgolvet med sin blandning av dancehall och reggae. Nu är det dags för Malmö och Klubb Living!

https://www.facebook.com/pages/Warriorsound-International/153645477991853?sk=info

Million Vibes Sound
Million Vibes är resident deejays på klubb LIVING och den musikaliska grunden för klubben. Ett sound som låter lika mycket reggae som dancehall men framförallt kända för sina specials, dvs. duplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million vibes har spelat i London (UK), New York, Moska, Barcelona, Schweiz, Hamburg, Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden. Men på fredag 30:e Mars spelar Million vibes bara för er @ klubb LIVING på Moriska paviljongen i folkets park Malmö ... At Club LIVING we give and share…LOVE…HARMONY & True EXPERIENCE of HAPPINESS!!!

Och med två dubplates-laddade sound i lokalen kan det vara bra att vänta in de sista 15 minuterna av natten!

DJ i Bistron
Dj Gredits från "Dirty Two" - Norrköping
Dj Roman - Roman Empire

Namn: Klubb Living: Etzia Live + Warrior Sound (Ger) + Million Vibes och mer

Plats: Moriska Paviljongen

Datum/Tid: 2012-03-30 22.00-03.00

Ålder: 20

Kostnad: 120

Mer info:

They´re not big in the game/
They´re finished/
Like a man trying to fit a flathead into a phillips