I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

The Booty And The Beat med POPEYE SOUNDSYSTEM & SAN-ONE 5/5

Klubb & Konserter - Skåne

   

2010-04-30 16:37

The Booty And The Beat med POPEYE SOUNDSYSTEM & SAN-ONE 5/5

Öresunds dansklubb numero uno blessar ännu en lill-lördag på Babel med sitt noggrant avvägda recept. Ta en dos svart urban musik, blanda i en rejäl skopa elektroniska beats, smaka av med riktigt tung bas och simsalabim har vi en klubb för dig med hjärtat i hiphopen men som älskar dans, fotarbete och rumpskakningar. Ytterst ansvarig för skaket är som vanligt lady San-One som denna gång bjudit in Göteborgs-crewet Popeye Soundsystem. Ni vet att ni vill ha det!

VAD: Onsdagar på Babel — The Booty & The Beat feat. Popeye Soundsystem (GBG)
NÄR: Onsdag 5 maj 23:00–03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: San-One & Popeye Soundsystem
ENTRÈ: 40 kr innan midnatt sen 60 kr
ÅLDER: 20 år (18–20 år maila [email protected] för lista)
WWW: myspace.com/popeyesoundsystem

Popeye Soundsystem är partymaskinen från Göteborg som levererar bas och fest från gränslandet mellan karibisk och elektronisk dansmusik. En gång i tiden var de ett renodlat reggae/dancehall-sound som anordnade utomhusfester på ett kasserat ljudsystem från en Stena Line-färja. Sedan dess har de bara gått från klarhet till klarhet och blandat ut sin repertoar med tropical bass, soca, UK funky och massa annat gött som vi gillar att skaka den till.

The Booty & The Beat-bossen San-One kommer i vanlig ordning langa mixar tightare än Adina Howards hotpants 1995 och i likhet med dem sätts rumpan i fokus. Det blir booty bass, techno-dancehall, hiphop-mashups och annan basig skit med snabba trummor. Kvällen till ära har hon dessutom lovat att trigga de spirande vårkänslorna med ett litet hyllningsset till 2 Live Crew och andra miamibass-hjältar.

DESSUTOM: Studentpriser i baren: Öl för 35 :- speciellt utvald drink 65:-