I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

30/10 - Million Stylez till Klubb Living (Babel)

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-10-18 19:40

30/10 - Million Stylez till Klubb Living (Babel)

EUROPAS STÖRSTA DANCEHALL/REGGAEARTIST BESÖKER MALMÖ!!!

Kenshin Iryo, även känd som Million Stylez föddes i Solna 1981 och började väldigt tidigt syssla med musik. Han spelade in sin första raplåt när han var nio och har sysslat med musik sedan dess. Han började som artonåring toasta och sjunga på Jamaicanskt deejay-vis, och resten är, som man säger, historia.

2005 kom han fyra i den högt ansedda Jamaicansa talangjakten Big Break, som enda icke-Jamaican att ranka så högt förutom den framlidna danska sångerska Natasja, som året därpå knep förstaplatsen.

Million Stylez riktiga "Big Break" kom istället året därpå, när han genom det tyska distributionsbolaget Soundquake släppte sin hitsingel "Miss Fatty". Låten fick tung klubb- och radiorotation, och videon, som spelades in på Cuba fick så småningom rejäl TV-rotation.

De efterföljande singlarna "Brighter day", "Fade away" och "Give me strength" fick också väldigt mycket uppmärksamhet av både DJ's och radiostationen, och när Million Stylez landade med sitt debutalbum "From a far" syntes en fullvuxen artist, med en bredd som få andra europeiska dancehallartister besitter. Han har samarbetat med storheter som Beyoncé, Loon, Mr Vegas, Bunji Garlin för att nämna ett fåtal.

2008 hade Million Stylez den bäst säljande dancehallsingeln i Europa med "Police in helicoper", en version på John Holts klassiska låt med samma namn. För närvarande ligger Million Stylez etta på försäljninglistorna av reggaesinglar i Europa med "Young Gunz", ett samarbete med en annan svensk succè - Joey Fever!

Vi på Klubb Living är stolta över att presentera Million Stylez live in concert för alla Malmös dancehallsugna bashmentheads. Det kommer bli en kväll att minnas, och för att försäkra oss om den saken har vi ringt in Skånes tyngsta soundcrew: Million Vibes Sound. De har laddat upp en arsenal av reggae anthems, dubplates, dancehall classics och daggering madness för att se till att just den här kvällen blir något som det skrivs om i historieböckerna.

Som om inte det vore nog har vi premiär för en helt ny klubb i C/O-baren. Peaches N Cream landar hos oss och startar vad vi tror är en ny era för Malmös RNB-älskare. Med sin "finest blend of hiphop-soul and RNB" kommer Jonas Arbsjö, DJ Babydoll, Gustav Lindh och Hasan Ramic att ta oss på en musikalisk resa genom det sexigaste, slickigaste och sötaste som har producerats fram i RNB-väg under 80, 90 och det tidiga 00-talet. Grown and sexy, baby!

LIVE: MILLION STYLEZ. (på scen 23:00)
DJS: Million Vibes & Peaches & Cream

VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredagen den 30:e Okt
TID: 22:00-03:00
ÅLDER: 20 år
ENTRÈ: 130 kr
ENTRÈ EFTER KONSERTEN: 100 kr

www.myspace.com/millionstylezonline
www.myspace.com/millionvibessound


(Inlägget ändrat av Oracle 2009-10-26 12:56:27)