I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

12/9 Gully Creepin feat. Maikal X (NL) Cocotaxi (Sthlm) mfl. @ Inkonst

Klubb & Konserter - Skåne

   

2009-09-03 12:13

12/9 Gully Creepin feat. Maikal X (NL) Cocotaxi (Sthlm) mfl. @ Inkonst

Malmös hårdaste, råaste, smutsigaste och svettigaste dancehall klubb börjar väsnas på nytt. Efter en galen vår med namn som Beenie Man, Collie Buddz mfl. på menyn är vi tillbaka för att bjuda på ännu mer spännande bokningar. Säsongens artister, sounds och DJ´s är uppline-ade och redo att sättas på den nya menyn inom kort. Det första datum är 12/9 så se till att bocka in det i din kallender illa kvickt.

Kvällens guest of honour är Europas just nu hetaste reggae act som tar världen med storm. Efter att ha samarbetat med Don Corleone på Changes rytmen har han gjort sig ett namn i hela reggae världen och fortsätter att leva upp till det. Vi pratar om Maikal X från Holland. Men mannen är ingen färsking i gamet. Han har på ett eller annat sätt hållt på med musik sedan tidig 90-tal. Det var dock runt 97/98 när Maikal X joinade gruppen Postmen som saker och ting började rulla på riktigt. Än idag är Postmen den hip hop & reggae grupp som har lyckats sälja flest skivor i Holland, över 70 000 album!

I början av 2000-talet lämnade han Postmen för att fokusera på sina solo projekt. Några år senare slöt han upp med DJ Waxfiend som kör de än idag popoulära Jamrock festerna i Amsterdam och sedan 2006 har Maikal X under aliaset Shyrock varit en av Jamrocks MC´s.

År 2008 linkade Maikal X med Mr Rude som driver bolaget Rock N Vibes, som bland annat ligger bakom Ziggis karriär, och signade för de. Sedan dess har flera hits pumpats ut, så som The Best Thats In You, Nothing Less, So Much, senaste hitten Warning och sist men inte minst, Bear With Me på Don Corleones Changes riddim som har blivit en internationell banger. Idag är Maikal X väldigt aktiv i studion under veckorna och på helgerna turnerar han i Europa och karibien. Massor är i görningen för denna up n comming artist så massive, missa inte att se Maikal X live för första gången i Sverige. We making history!

Givetvis backas artisten av ditt favorit sound, Safari. DJ Shirkhan & Sammy K som representerar crewet stolt är nyligen hemkomna från ett par veckors inspiration och rekreations resa på Jamaica så du kan räkna med rykande färska anthems som du ALDRIG har hört tidigare och massor med nya exklusifa dubplates som kommer att smörja dina trumhinnor till klimax.

Safari får även besök av Malmö veteranerna Million Vibes som har lovat att bidra med all kraft för att göra denna säsongspremiär till en oförglömlig kväll. Tillsammans med sina extremt djupa och välcuttade dubplate låda blandad med Will-Jams feta remixer och en bred selection från 1960-talet fram till idag kan vi garantera att dessa grabbar verkligen har miljoner olika vibbar att bjuda på!

Det är inte över, vill du bryta reggae och dancehall trenden under kvällen behöver du bara traska ett par steg in i det nya rummet där våra kära vänner från Cocotaxi håller låda. Cocotaxi är en dj/producent-duo från Stockholm. Med sina egna remixar och produktioner har de fått uppmärksamhet och spelningar på bloggar och radioprogram från hela världen.

Med ett flertal egna stockholmsklubbar i ryggsäcken, nu senast sommarklubben Get Rowdy! samt med spelningar på klubbar över hela Sverige får de dansgolv att gå galna. Räkna med att få höra partybreaks, hiphop, b-more, Bailefunk och klubbskit.

De har bl a spelat med/öppnat för storheter som Dead Prez, Yo Majesty, Major Lazer, Roxy Cottontail, Cousin Cole & Pocketknife, Kazey, A1 Baseline, Mixhell, Combat Sound och Familjen för att nämna några.

Givetvis står pingis bordet på plats och det vankas turnering som vanligt. Har du tur kanske vi även bjuder på nattamat som vi gjorde förra säsongen!

Se bara till att infinna dig i huset den 12/9 för vi ska skapa kaos!

alltså...

12/9 säsongspremiär för Gully Creepin

I det stora rummet:
live: MAIKAL X (NL)
SAFARI SOUND & MILLION VIBES

I det lilla rummet:
COCOTAXI (Sthlm)

23.00-03.00
20+
100:-


mer info på

http://www.inkonst.com
http://www.safarionline.se
http://www.maikalx.com
http://www.myspace.com/millionvibessound
http://www.myspace.com/cocotaximusic

Välkommna!
Det kommer att bli svettigt!

twitter.com/dj_shirkhan