I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

26/9: Wassup Rockers ft. Komposti Sound (FIN) @ Babel (fd Jericho)

Klubb & Konserter - Skåne

   

2008-09-25 14:40

26/9: Wassup Rockers ft. Komposti Sound (FIN) @ Babel (fd Jericho)

När alla följer alla är det dags att byta riktning. Wassup Rockers är en frontalkrock mellan svart och vit musiktradition, nytt och gammalt, rudegirls, lovers, proffspartajare, skivsamlarnördar där den röda tråden är disco, matlagning, rock, reggae..

Wassup Rockers! De är tillbaka. Den här gången är Jonas & Oscar inte ensamma utan har knutit till det bästa dream teamet i form av våra vänner Filippa Freijd och Shirin B för att göra den grymmaste klubb vi kunde tänka oss - Wassup Rockers!

När alla följer alla är det dags att byta riktning. Wassup Rockers är den tvärvändningen. En frontalkrock mellan svart och vit musiktradition, nytt och gammalt, rudegirls, lovers, proffspartajare, skivsamlarnördar och allt däremellan där den röda tråden är disco, matlagning(!), rock, reggae och global popmusik.

Wassup Rockers är väldigt mycket mer än två timmars taktfast sprint rakt in i kaklet (hey - de bjuder in till förfest med mat och billig bar redan vid åtta varje kväll!).

26 september drar de igång med finska reggaedårarna Komposti Sound som gäster. Se upp i backen!

Filippa Freijd hinner med mer under en arbetsvecka än vad vi vanliga gör på ett år. Hon är ena halvan av hyllade klädmärket Pica Pica, programledare för nya Inkonst-TV och regissör med filmer som “Fjorton Suger” i bagaget.

Shirin B har studsat mer på Jamaicaklubbar i Malmö och Köpenhamn än de allra flesta. Framförallt har hon under flera år drivit smakparadiset International Food Club i hemstaden Göteborg.

VAD: Wassup Rockers - Dance & Food Club!
NÄR: Fredag 26 september klockan 20-03
VAR: Babel (fd Jeriko), Spångatan 38, Malmö
DJ: Komposti Sound feat Bommitommi & Enrico (Helsingfors/Finland), Jonas From Falun & Oscar Villata (Oh, Baby - I Like It Raw)
DESIGN & MAT: Filippa Freijd (Pica Pica) & Shirin B (International Food Club)
PRIS: 80 kr, gratis entré innan 22.00, mat 20.00-22.00
ÅLDER: 20 år
WWW: ohbabyilikeitraw.com // myspace.com/kompostisound

I-Ration Records & Events // www.i-ration.se