I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

25:ejan - Groovy presenterar JazzAttacks! - JERIKO (MALMÖ)

Klubb & Konserter - Skåne

   

2008-01-22 22:09

25:ejan - Groovy presenterar JazzAttacks! - JERIKO (MALMÖ)

"De har blivit kallade landets allra främsta unga jazzband för sin förmåga att både försvara jazzens traditioner men samtidigt tillföra något alldeles nytt. I andra sammanhang kallas de ”bäst i den svenska hiphopklassen”. Att den åtråvärda särklassstäpeln känns nära till hands är det därmed inte tu tal om. Förmågan att lika respektfullt som hänsynslöst blanda inttryck från calypso, rhumba, jazz, rock, pop, hiphop och reggae gör att man som publik aldrig tröttnar på att uppleva JazzAttacks lika delar sprudlande som kaxiga show.

Bandet har funnits sedan 2000 och har med sina två skivor klätt öron med nya smycken i allt från New York och Hannover till Pajala och Jokkmokk. Senaste releasen All Fun n Games andas ett sorglöst glädjerus karaktäristiskt för de unga musikernas rättframma spelstil. En journalist frågade sig efter att ha mött septetten på scen om den skånska musikerklanen utvecklat en genetisk kombination av sväng och glädje som är svår att finna i resterande svenskars DNA-bibliotek. Kanske är det sant. Vi skulle snarare vilja påstå att den genen är unikt Jazzattacks!"

Ajabu! i samarbete med C/O Bar & Jazz i Malmö

www.jazzattacks.com
www.jeriko.nu
www.ajabu.com
www.jazzimalmo.com

Entre: 70:- | Medlemmar:50:-

Insläpp 20:00 | På scen: ca 21:30

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.