I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

31/1: General Levy (UK) & Safari Sound @ Original Bangarang

Klubb & Konserter - Skåne

   

2008-01-20 14:20

31/1: General Levy (UK) & Safari Sound @ Original Bangarang

Efter ett 70tal trånga och svettiga klubbkvällar på Volym i Malmö har vi nu steppat upp vårt game. Flytten till större och bättre lokaler på Inkonst och det faktumet att klubben fyller 2 år ska firas och de gör vi med en riktigt bash!
Resisdents Safari Sound spelar skivor och dancehall/jungle legenden
General Levy (UK) kommer att spela live. Det blir madness!!
 
För dom som kommer tidigt kommer vi bjuda på en buffé tillsammans med våra sammarbets partners Karib Creol (Malmös bästa resturang?) & Redstripe.
Så se till o kom tidigt o käka lite jerk , chilla med en bärs till tonerna av nice musik!
Kort och gott:
VAD: Original Bangarang fyller 2 år
VEM: LIVE: General Levy (UK) & Safari Sound på skivspelarna
NÄR: 31/1 Kl 22 - 02 (Karibisk mat & dryck från 22, kom tidigt)
VAR: Inkonst, Berggatan, Malmö
KOSTAR: 60 spänn

General Levy:
Paul Levy startade sin karriär genom att dja för på bland annat Java Soundsystem & Robbo Ranx´s Tipatone Soundsystem och redan 1988 gavs hans första singelsläpp ut på Robbos label "Muzik Street". Debutskivan Double Trouble var ett samarbete där han och Capleton hade hälften av låtarna var och där unge Levy fick chansen att visa sina skills och bredd som artist.
Därefter har det kommit flera släpp bland annat "Original Lenth & Strength", "Heat", "Breeze" & "The Wig", alla på Fashion Records.
Texterna varierar från culture till ren slackness och liveshowerna måste ses för att tros då han verkligen går loss, springer, sjunger o skriker...Samtidigt!
Den absolut största hiten från Levy är Incredible som gjorde honom världskänd i junglekretsar (o som även var med i filmen Ali G In Da House) och som fört honom och hans livshower runt hela världen!

 

http://www.twitter.com/sammyksafari