I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

20/10 - Festen! med Pase Rock (US), Le Choix, J-Ol på Debaser

Klubb & Konserter - Skåne

   

2007-10-09 13:33

20/10 - Festen! med Pase Rock (US), Le Choix, J-Ol på Debaser

Festen! den 20 oktober på Debaser:

Live:
Pase Rock (from the Spank Rock posse, US)
- Lindsay Lohan´s revenge

DJ´s:
Le Choix (Sthlm)
Johanna Olofsson (Malmö)

VJ´s: From Le Chiox posse

Residents: Johanna B & lil g.u.d


Festen´s internationella gäst den här gången är Pase Rock som ofta kör live med Philadelphia gruppen Spank Rock. Pase Rock har dock en egen karriär med hits som Lindsay Lohan´s revenge och Sexy MF. Dessutom är han en flitigt anlitad DJ. Det är ingen tvekan om att Pase Rock är NYC/Philly electro-clash gänget´s coolaste snubbe med sexigast attityd. Det är sex appeal och stil som gäller hela vägen för den här mannen. Dessutom är han en We-activist och därigenom Sverigevän.

På turnén tar vi också med Le Choix. Det här är den elektroniska superduon som vi gissar snart kommer bli en av Sveriges stora exportnamn i den elektroniska världen. Förutom att göra grym dansmusik har de här hemma drivit klubbar tillsammans med La Vida locash och spelat på klubbar runtomkring i Europa, bland annat under Notting Hill Karnevalen i London i augusti. Le Chiox har med sig månadens VJ.

När: 20 oktober
Var: Debaser
Tid: 19-03
Cash: 80 spänn