I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

15/9 Full Clip: Premiär Ny hip-hop klubb @ Smålands nation

Klubb & Konserter - Skåne

   

2007-09-05 00:34

15/9 Full Clip: Premiär Ny hip-hop klubb @ Smålands nation

På premiären den 15 sept får Full Clip besök av DJs från en av Skandinaviens största hiphop-klubb: DJ NUT och DJ TALKBACK (dk) från Hiphop-kontoret. Med sej har den album-aktuella rapparen GISLI, en av de vassaste engelsk-språkiga rapparna i Danmark just nu.

Dj Nut är resident dj på hiphopkontoret som huserar på vega varje tors och har gjort så sedan 2002. Han är även känd som köpenhamns scratchmaster. 1992 vann han danska dj mästerskapet och har sedan dess kammat hem ett flertal segrar. Dj Talkback kan även han skryta om ett flertal placeringar i dm i mix. Dj Talkback är också producent och har gjort beats till de flesta danska rappare, bland dem rapparen Gisli som även han kommer och hälsar på oss. Gisli är en av de bästa engelskspråkiga danska rapparna och har precis släppt sitt debutalbum "Kisses from a bastad" där Dj Talkback har stått för produktionerna på de flesta spåren.
Kommer ni till Full Clip den 15 sep kommer ni shake ya as till hiphop, party bangers, glömda klassiker, blends, old school, funk, R&B och soul när den är som allra bäst.
http://www.myspace.com/skratz
http://www.myspace.com/djtalkback
http://www.myspace.com/gisli
http://www.vega.dk/Kalender/hip_hop_kontoret/om_hip_hop_kontoret.aspx

T-gången: Matte och Jon (Loaded)

Inträde: 50 kr (inkl. gaderob)
18 år + student leg