I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

4/8: SRF + Kapten Röd & Majorerna (live) @ INKONST

Klubb & Konserter - Skåne

   

2006-08-02 18:47

4/8: SRF + Kapten Röd & Majorerna (live) @ INKONST

Skåne Reggaeförening presenterar stolt:

SRF Massive! feat. Kapten Röd & Majorerna (live)

Fri 4/8 @ Inkonst (Bergsg 29, Malmö), kl.23-03
Entrance: 100kr / SRF Members 0:-


Malmös finaste, coolaste och absolut bästa s.k. ljudsystem, eller soundsystems som vi så käckt säger på engelska, ger publiken det de behöver och kommer att vilja ha mer av: Grym reggae i alla dess genrer i den form vi alla gillar allra bäst och mest!

6 sounds med gäster på 2 dansgolv - nya rookies bredvid gamla rävar - väljer varsamt och noga ut fina bitar som mixas, fx'exas och hojtas och tjoas om i micken. Gunga, stuffa, skanka eller dansa precis hur ni vill, bara ni inte tror att ni kan stå still. Vi kräver närvaroplikt och att alla som gillar reggae räcker upp en hand!

Som om inte det vore nog med musikalisk underhållning har vi även bjudit hit Kapten Röd & Majorerna att spela live för oss:

Med ett förflutet som Frenemy i Göteborgska Kingsfarm Guerilla och en rad gästspel har han hörts i många olika sammanhang de senaste åren. Nu blickar han framåt som Kapten Röd med ena foten i rytmisk dancehall och andra i tung upprorisk roots. Kaptenen som håller fanan högt på klubbar och festivalscener kommer med sitt liveband Majorerna få publiken att höja sina nävar och dansa sig helt slut!

Mer info & ljudklipp finns på: www.kungariket.se och www.getup.se


Så här skrev tidningen GP om ett av kaptenens framträdande i somras: ”Dansant och oemotståndligt”

”Kaptenen har mycket hjärta, en mäktig stämma och kan, som någon slags underground-reggaemotsvarighet till Håkan Hellström skapa en sällan skådad publikeufori. Tungt, dansant och helt oemotståndligt. I en reggaevärld som omfamnar Svenska Akademien kan herr Röd bli hur stor som helst.”



Så, boka nu in fredagen den 4/8 för då infaller vad vi vill kalla SRF's första riktiga ”medlemsmöte” inne i de tjusiga klubblokalerna på INKONST mellan kl. 23-03. Entrén 100kr är lika med medlemsavgiften för 1 år, de som redan är medlemmar går in gratis!

Bli medlem redan nu på www.skanereggaeforening.se !!!

I-Ration Records & Events // www.i-ration.se