I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UÅ | 15/5 - SKETCH x Urskogen x Erk (Trainspotters) & Academics

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2010-04-28 17:36

UÅ | 15/5 - SKETCH x Urskogen x Erk (Trainspotters) & Academics

Saxat från SKETCH:

Efter ytterligare ett rekord i besökare och baren är det dags för vårens tredje upplaga av SKETCH! Den 15 maj bjuder vi in till releasefest #2 för Random Bastards t-shirtkollektion Norrland Graffiti S/S 2010, med limiterade trådar till försäljning under kvällen.

Gästandes Chefen på skivspelarna är inga mindre än våra goda vänner i kollektivet Urskogen från Sundsvall, som röjde så bra på Goodfellas sist att vi var tvunga att boka upp gänget igen. Förvänta er en salig mix av dubstep, dancehall, electro, hiphop, roots reggae, dnb, baltimore, afrobeat, funk och soul...

Utöver detta kommer Erk (Trainspotters) och Academics att gästa micken med fyllerap mot småtimmarna. Denna gång med ljud värdigt en yatch!

Som vanligt gäller obligatorisk anmälan på http://www.klubbsketch.se. Ta gärna med jämna pengar till dörren och kom i tid då sjön suger och båten snabbt blir full!

I DJ-BÅSET:

URSKOGEN (S-VALL)
CHEFEN
+ ERK & ACADEMICS

VITA BJÖRN
LÖRDAG 15 MAJ
22-02, 20 ÅR, 50 KR
GRATIS GARDEROB

OBLIGATORISK ANMÄLAN PÅ HTTP://WWW.KLUBBSKETCH.SE




Random Bastards
Video blog | Facebook | Twitter

randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip