I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

FUNKIT på HG- 26/2- gästas av Pure P och ADL!

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2010-02-19 11:43

FUNKIT på HG- 26/2- gästas av Pure P och ADL!



Det har varit en hel del trevliga besök och bokningar sedan FUNKIT började husera på hg, den här gången tror vi dock att tidigare kvällar kommer att överträffas med råge. När FUNKIT #2 för terminen äger rum bjuder vi på det här:

Pure P spelar i vanliga fall på klubben Devotion vid Mosebacke i Stockholm tillsammans med Willrock. Men den här fredagen är det alltså FUNKIT som får ett besök, vi kan förvänta oss den bästa funk, soul, boogie, RnB som finns... och lite hiphop förstås.

Länk till http://klubbdevotion.blogspot.com/

Dessutom gästas vi av Sveriges bästa mc, ADL! ADL är en veteran som varit igång som rappare sedan 80-talet och gjort album/låtar tillsammans med bl.a. Stonefunkers, Blacknuss och Petter. Den som någon gång varit på FUNKIT har med stor sannolikhet hört "Dinah" (det borde man iofs ha gjort ändå) som det snarare är regel än undantag att vi spelar som sista låt.

Goodness gracious!

Länk till http://funkit.studentnatt.se/

Denna användare har skrivit alla inlägg där användaren har tagits bort från whoa.