I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UMEÅ | 31/10 - Goodfellas x NÄÄÄK - LIVE! (Sthlm) x COCOTAXI (Sthlm)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2009-10-19 21:50

UMEÅ | 31/10 - Goodfellas x NÄÄÄK - LIVE! (Sthlm) x COCOTAXI (Sthlm)

Saxat från www.thegoodfellas.se:

Aah!

Vi tackar DJ Confuze och Urskogen för senast och slipar bladen, dammar av maskerna och vässar huggtänderna inför en skräckinjagande Goodfellaskväll och halloweenfest. Lördag den 31 oktober slås Scharinskas portar upp med dunder och brak, och vi har gröpt ur de allra saftigaste bitarna ur pumpan att bjuda er på. Fixa er mest makabra outfit och kom blodtörstiga…

Albumaktuelle NÄÄÄK (Sthlm) blir Goodfellas första liveakt och vi är självklart djävulskt peppade på en spelning med tung Gullmarsswag i Spanska salen. Tillsammans med kumpanen Nimo Cheebs och veteranen DJ Kojak levereras hiphop i toppklass. Videos till hyllade Wiley-tolkingen ”Mina Gangstas” och senaste singeln ”Så Jag Lever Mitt Liv” har gått varma på YouTube och rekommenderas starkt!

Skickliga DJs ligger som vanligt nära det skvallrande hjärtat, och i samma sal har även COCOTAXI (Sthlm) intagit spökslottet. Den flitiga och aktuella duon har ständigt klubbar och mixtapes på gång, och bjuder tillsammans med residente Chefen på en morbid blandning av baltimore, dubstep, electro och andra trick or treat’s i uptempo.

Vidare inleder Academics (Trainspotters) kvällens massaker i baren med souliga och funkiga beats från Detroit. Utöver allt detta barrikaderar inga mindre än Jon från Northern Tactics och Mamma Erik från UMYO källaren. Beväpnade till tänderna med det ondaste, nyaste och blodigaste inom dancehall, rnb, och hiphop riktar de det tunga artilleriet mot våghalsiga zombies.

I SPANSKA SALEN

NÄÄÄK - LIVE! (Sthlm)
COCOTAXI (Sthlm)
+Chefen

I KÄLLAREN

Jon (Northern Tactics)
Mamma Erik (UMYO)

SCHARINSKA VILLAN
LÖRDAG 31 OKTOBER
21-02, 20 ÅR, 80 KR

DESIGN: Marc Strömberg (http://www.marcstromberg.se)
DEKOR: Erik Lindström (http://www.dirtyelmo.com)

Vi ses på Scharinska!




Random Bastards
Video blog | Facebook | Twitter

randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip