I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

UMEÅ | 1/8 - Goodfellas x THE OTHERS (UK) x ALL OUT DUBSTEP (Sthlm) m.fl.

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2009-07-21 18:10

UMEÅ | 1/8 - Goodfellas x THE OTHERS (UK) x ALL OUT DUBSTEP (Sthlm) m.fl.

Saxat från www.thegoodfellas.se:

Oi!

Vi hoppar över uppvärmningsvarven och slår istället upp Scharinskas portar för säsongen 2009/2010 till en kväll i fullt tempo. Med nära och långväga gäster som stillar lystmätet för såväl öron som ögon bjuder vi in er alla till Goodfellas på lördag den 1 augusti.

På frontlinjen, direkt från västra London, rustar THE OTHERS (UK) upp med en arsenal av sin upfront dubstep som enligt ryktet alltid är ett säkert kort på dansgolvet. De är erkända som ett av de största namnen i Storbritannien inom genren och vi ser verkligen fram emot att välkomna dem till UÅ!

Med delar av kollektivet på Dub Police, samma erkända label som ovanstående, håller även ALL OUT DUBSTEP (Sthlm) fanan högt i Spanska salen. Just hemkomna efter en längre USA-turné på västkusten säger de följande till oss: ”Vi har fyllt skivväskorna och är grymt sugna på att spela den där senaste skiten!”.

Utöver allt detta bjuder rutinerade DJ Vänlig och residente Chefen på bl.a. jungle, baltimore och hiphop, medan klubben Dii Dii Mao, Dii Dii Mao! representerad av den eminente Matts Katt serverar electro och pop på källarplan.

I SPANSKA SALEN

THE OTHERS (UK)
ALL OUT DUBSTEP (Sthlm)
+ DJ Vänlig och Chefen

I KÄLLAREN

Dii Dii Mao, Dii Dii Mao!

SCHARINSKA VILLAN
LÖRDAG 1 AUGUSTI
21-02, 20 ÅR, 80 KR

DESIGN: Marc Strömberg (www.marcstromberg.se)
DEKOR: Erik Lindström (www.dirtyelmo.com)
LJUS: Jonas Tannfors (gemigkrasch.se)

Vi ses på Scharinska!




RANDOM BASTARDS

randombastards.com | twitter.com/randombastards
Trainspotters "Bastards!" | http://bit.ly/bastards-zip