I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Uppsala| 11/10 Mash Up, Dj Large & Stereo Steppers @

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2008-10-09 11:09

Uppsala| 11/10 Mash Up, Dj Large & Stereo Steppers @

Uppsala stand up!!!

Vill börja med att tacka er alla som hoppade sönder Oranges dansgolv den 5e september då Rye Rye skapade upploppstämning på Mash Up, det var helt jäkla knökfullt och lika roligt som det va varmt! Gå in på vår facebook och kolla bilderna:
http://www.facebook.com/profile.php?id=590964564#/album.php?aid=35040&id=590964564
och UNTs recension:
http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=5-AV_ID=797041,00.html

Efter mash up-höst-premiären där Rye Rye slet taket av Orange har vi legat sömnlösa. Hur ska vi kunna ge en värdig fortsättning på denna höst med en så sjukt grym start? Efter mycket banka huvudet i väggen kom vi fram till det självklara...

Svaret på våra böner är Dj Large, mannen med guldfingrarna och en sjuklig känsla för den bästa dansmusken som man ibland inte ens visste att man älskade. Dj Large är kanske mest känd som mannen bakom skivspelarna på scen tillsammans med artister som Organism 12 och Promoe. Men Dj Large förtjänar också att lyftas fram som en av Sveriges i särklass skickligaste klubb-djs. Vi vet för tillfället ingen annan som har en sådan vidd i sin musiksmak och som kan toppa detta med grym säkerhet och timing, det är maxat från första till sista låten och läskigt tight! Dj Larges spann sträcker sig över egentligen alla musikgenrer som bygger på någon form av rytm, och han står med fötterna i gränslandet mellan hiphop och electro. Precis som Mash Up vill ha det! Det är bara att tacka och ta emot.

Dessutom har vi besök av Lysbang som kommer lysa upp dansgolvet ytterligare med sina blixtrande projektioner!


På det lilla golvet har vi äran att presentera Stereo Steppers som spelar raw & heavy Reggae & Dancehall". Stereo Steppers har grymma dubplates på sitt samvete med bland andra Echo Minott och spelat med sitt sound system sen 2002. På lördag kommer de att ockupera Oranges lilla golv och få alla reggaeälskare att gå loss. Räkna med äkta stenhård digital dancehall och mjukaste tyngsta roots reggaen!!

Så pallra era kroppar till Mash up på Orange, knyt era dansskor hårt och kör era grymmaste och väl inövade dance moves tillsammans med Dj Large, El Malo, Robert Dinero och Stereo Steppers.

Alltså!

Mash Up! med Dj Large
Lilla golvet: Stereo Steppers
Lördag 11/10
kl 22-03
60 spänn

Stora kramar, Robert Dinero och El Malo

http://www.myspace.com/largevegas
http://www.myspace.com/lysbang
http://www.myspace.com/stereostepper

(Inlägget ändrat av Gaby 2008-10-09 16:10:11)

"...killing pussy and we kill dem fi fun..."