I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Borlänge| 19/7 - Summer Camp

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2008-05-08 16:22

Borlänge| 19/7 - Summer Camp

#UPDATE#

I år är det så äntligen dags igen, DalaCamp bjuder upp till folkfest nedanför Gammelgården i Borlänge. Det blir breakdance, graffiti, reggae, soul och hiphop för hela slanten nere vid Älvbrinken. Omgiven som den är av lyckligt idisslande highland cattles på ena sidan och den mäktiga Dalälven på den andra har scenen den inramning som vi känner att hiphop i Dalarna behöver.

Ingen åldersgräns, men 18 år i öltältet
Inträde 150 kr, 130 kr förköp

Från tre fram till ett kommer slänten ner mot älven att fyllas med folk som trängs bland öltält, skateramper, graffiti-plank, breakdance-mattor och diverse annat smått och gott men störst trängsel blir det nog som vanligt framför scenen.

Med och arrangerar i år är
Brädgården, Catapults Entertainment, Kamouflerad Kurbitsm, Wesc

Breakdance Battle - Borlänge vs Gbg
Dalarnas Action Authoritee möter Skill Bill från västkusten, det kommer att bli något att berätta för barnbarnen.

Live Graffiti

Sound Systems: Stereo Steppers och JahNordic med Caribinghi


Chords
Redan 2004 var den glade lundapågen uppe hos oss och spelade och det var grymt bra.
Vi gillar Chords och Chords gillar oss, därför är vi oerhört nöjda med att få tillkännage att han även i år besöker vår älskade Älvhage.
Med den nya skivan Things we do for things tillagd till hans redan imponerande diskografi ser vi verkligen fram emot återträffen.
http://www.myspace.com/chordsonline


Mofeta & Jerre

Klubben Spiderdogs var höstens snackis i Mälardalen, de bokade hiphopakterna spelade med husbandet och skapade ett skönt och svängigt gung.
Förväntningar på liknande galenskaper inför Summercamspelningen kommer med största sannolikhet att infrias, DalaCamp säger imponerat "Shit, vilket flyt!"
www.mofetajerre.se

Professor P & DJ Akilles
Uppsala är som lärosäte inte bara erkänt för dess akademiska meriter, den här professorn har rönt stor berömmelse för sina freestyles. Kvällen till ära har han slagit sina påsar ihop med DJ Akilles när dessa två av Uptowns finest styr kosan norröver med sin tillbakalutade hiphop.
http://www.myspace.com/professorpsweden2

Prop Dylan

Borlänges stolthet Prop Dylan behöver förmodligen ingen större presentation, men om så ändå skulle vara fallet tipsar vi i DalaCamp om låten Can You Imagine.
Den är hård och kompromisslös, precis som hiphop ska vara. Den nya Ragin Goblinsmedlemmen Caribinghi är även han med och välsignar scenen.
http://www.myspace.com/propdylan1

Follow Him To The End Of The Desert

Återvändandes från Roskilde till sina hemtrakter kommer bandet med sin färskpressade Martial Law Stories-vinyl att visa upp det musikaliska gränsland som de rör sig i.
DalaCamp gillar just nu bluesflörten "The Journey" där även ingen mindre än Kung Henry gästar.
http://www.myspace.com/followhimtotheendofthedesert

Silversystrar

Den göteborgsbaserade duon som består av Meldeah och Fröken B har packat sina väskor och fyllt bilen upp till Borlänge med ett liveband. De rör sig någonstans
mellan hiphop och soul men med fötterna väl förankrade på jorden finns det inte en chans att de går vilse.
http://www.myspace.com/silversystrar

Mc Mon & the Mighty Vibes

Fint besök behöver inte vara långväga, redan från Falun kommer det celebra gäster i och med reggaebandet Mc Mon & the Mighty Vibes.
http://www.myspace.com/mcmonthemightyvibesÄr det nån som känner att de vill vara delaktiga som funktionärer går det fortfarande utmärkt att höra av sig till callesundstedt (at) hotmail.com
Skicka ett mail medt titeln "summercamp-funktionär"


www.dalacamp.com