I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Jönköping | 6 maj - USCB Allstars på iMango: City

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2006-04-10 23:55

Jönköping | 6 maj - USCB Allstars på iMango: City

iRIE Music och Jönköpings Ungdomsråd presentear:
"iMango: City"

Nu är det dags för ännu en iMango-festival i Jönköping! Denna gång kommer festivalen att äga rum mitt i centrala stan, vid Stadium-korsningen på Östra Storgatan. Datumet är satt till den 6 maj.

Detta kommer bli något mer liknande iMango goes Beach som ägde rum förra sommaren på Vätterstranden. Det kommer finnas en livescen med lokala band i alla olika genrer, en dansscen med lokala dansgrupper, BBQ samt mycket annat! En skillnad är dock att till denna festival har vi en galet bra huvudakt inbokad, nämligen ska/reggae/rocksteady-bandet USCB Allstars !

Genom att ha skapat sig ett av Sveriges mäktigaste liverykten och en stark independentstämpel har bandet under sina elva år nått ut till många olika sorters människor i alla olika åldrar, även långt utanför Sveriges gränser!
I slutet av mars iår släppte bandet ett helt nytt album ”We Could Have Been Kings” . I och med detta albumsläpp så ska bandet ut och turnéra en hel del, och just den 6 maj stannar de till i Jönköping på iMango: City!

När: 6 maj
Start: 19.00
Var: Östra Storgatan (Stadium-korsningen)
Pris: Gratis!
Mer info: www.iriemusic.se / www.uscb.se

Detta kommer bli en i raden av lyckade iMango-festivaler, som ni inte bör missa!

Kärlek
/iRIE Music och Jönköpings Ungdomsråd