I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Get up! Storans bak 28+29/1 Gbg, Zacke m.fl. +Ziontist!

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2005-01-19 09:27

Get up! Storans bak 28+29/1 Gbg, Zacke m.fl. +Ziontist!

GET UP!
FRE 28 & LÖR 29 JANUARI 2005
MINIFESTIVAL MED BAND OCH DJ`S
STORANS BAKSIDA

Fredag 28 jan:
Zacke & Emil Pettersson (Luleå)
Caine
Ziontist Soundsystem

Lördag 29 jan:
Kultiration
Navid Modiri & Gudarna
DJ Younis (Dubadown)

Tider: 22-03
Pris: 80 kr (per kväll)
www.getup.se

Tack alla som var på avslutningsfesten på bommens 18 december. Nu kör Get up! vidare med ett gästspel på Storans baksida i form av en tvådagars minifestival.
Grymma akter o gubchill stämning kommer de bli, så be there...

Fredagens artister:
ZACKE & EMIL PETTERSSON
Från Luleå kommer rapparen Zacke och DJ'n Emil Pettersson. De släppte EP'n Färdighaft på 12¨vinyl i augusti 2004. Låten "Anna på Galej" från EP:n har gått varm på P3 under hösten och nu har även titelspåret "färdighaft" gått upp på P3:s spellista. Zacke gör här sin första Göteborgsspelning och vi välkomnar honom till Sveriges bästa hiphopstad!
www.zacke.tk

CAINE
Mofo, Op, Rokkz & Infinity utgör Caine, en Göteborgsk hiphopgrupp på stark väg upp. Släppte nyligen omtalade singeln "Sweden ain't just white no more" och släpper fullängdare i vår. Live levererar de engelskspråkig rap med mycket energi och inlevelse.
www.hugga-mugga-com/caine

ZIONTIST SOUNDSYSTEM
Göteborgs trevligaste Soundsystem har varit delaktiga de flera av de bästa Get up!-kvällarna hittills och detta lär inte vara nåt undantag. Med en omisskännlig känsla för hur man fyller ett dansgolv kommer de se till att Storan gungar och svänger så ingen kan stå still denna fredagnatt.

Lördagens artister:
KULTIRATION
Kultiration släppte i november 2004 albumet "Om gaia" som nu är på väg att nå en status som modern klassiker inom svensk reggae. Deras musik har ofta kallats "organisk folkreggae" och förenar på ett självklart sätt Sverige, Jamaica och resten av världen. När de spelar höjer de alltid värmen och folk dansar som galningar. Att instrument som dragspel, kontrabas, och trombon ingår i sättningen gör inte det hela mindre spännande.
www.i-ration.se

NAVID MODIRI & GUDARNA
Svängiga Navid Modiri & Gudarna spelar musik som rör sig fritt mellan Manu Chao, Cornelis och samtida reggae. Med en bakgrund inom den svenska spoken word-scenen har poeten och sångaren Navid Modiri tillsammans med bandet skapat ett eget sound kombinerat med träffsäkra texter som når publiken vid första lyssningen. Deras lekfulla liveshow är en oförutsägbar och medryckande upplevelse.
www.navidmodiri.com

DJ YOUNIS
Sångaren i glödheta reggaebandet Dubadown ställer sig bakom skivspelarna för att spela den bästa musiken han vet. Reggae, hiphop, world, soul, rock, calypso och allt annat tänkbart kan dyka upp under kvällen. Han kan sina grejer även vid skivspelarna så vi höjer volymen och tar på oss dansskorna för Younis denna lördagnatt.
www.dubadown.com