I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Deportees @ Quality 14/1 - Mejeriet, Lund

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2005-01-07 17:29

Deportees @ Quality 14/1 - Mejeriet, Lund

Referenskriget har redan börjat. De har kallats ett The Band för 2000-talet, andra har sagt en hybrid mellan Prince och Gram Parsons. Och visst, varför inte?

Nöjesguiden korade dem till årets bästa demoband och skivbolagen ställde sig snabbt på kö. Sedan har medvinden bara ökat. ”Arrest Me ’Til It Hurts” blev den första singeln. Den plockades snabbt upp av P3 som hade den på A-rotation länge, och låten blev också en av de mest spelade singlarna på kanalen under sommaren. Andres Lokko placerade bandet på sin ”Bäst just nu”-lista och diverse tidningar hyllade bandets numera omtalade livekonserter.

Också andra band visade sin uppskattning för Deportees. Inte minst franska Phoenix, som efter att ha bevittnat dem i Östersund ordnade så att Deportees blev deras förband i Sverige. De är nominerade till grammisar som årets popgrupp och årets nykomling!

Som förband ser vi malmöbandet Emerald Park, P3-demofavoriter som spelar emotionell countrypop vilken kommer att värma upp scenen perfekt denna vinterkväll.

Det kommer bli svettigt när banden gästar vår nattklubb Quality... Missa absolut inte denna fredagskväll! Nicke från Ariman bjuder på pumpande country & soul.

(Konsert + klubb 90 kr, endast klubb 60 kr.)

Kassan öppnar kl 21:00.
18-årsgräns.

www.kulturmejeriet.se
We made this happen!