I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Get up! avslutning+SvA efterfest (lör 18 dec Gbg)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-12-14 01:04

Get up! avslutning+SvA efterfest (lör 18 dec Gbg)

Get up! avslutning + Svenska Akademien-efterfest!
Bommens Salonger
Lördagen den 18 dec

Live: Hybris Allstars (funk/hiphop) + Edmund & the Penols (electro)
DJ´s: Majimbos Soundsystem (hiphop, dancehall, reggaeton)
+ Mr Gillis med vänner (reggae)
Entré: Endast 60 kr!!!
Ålder: 18 år
Festen börjar: 20.00
info: www.getup.se

Get up! kör en fet julavslutning lördagen 18 dec för att fira ett grymt år.
Det bjuds på nyskapande electro med liveinstrument, svängig soulhiphop med blås och DJ´s som spelar dancehall, hiphop, reggae, reggaeton, rai, m.m. Priset är billigt som stryk, endast 60 kr, och vi har hyrt in extra bashögtalare och ljusutrustning, rensat bort borden och gjort ett extra fett dansgolv till höger om scenen.

Detta är även officiell turnéavslutningsfest för Svenska Akademien och Mr. Gillis som turnerat land och rike runt under hösten och gör turnéns sista spelning samma kväll på musikens hus. Efter showen drar de vidare till Bommens Salonger och spelar skivor och festar loss tills stället brakar samman.

Under året har Get up! haft helt fantastiska kvällar och nätter med storheter som Dubadown, Ziontist Sound, Timbuktu, Caine, the Ninjas, the Iskariots, the Definitions, Kung Kodum, Slagsmålsklubben, Kultiration, Ska´L man och fler därtill till. Nu festar vi för alltihopa på bommens salonger som gör sin sista kväll som konsertlokal denna lördag. Vi satsar på att det blir den sjukast galnaste och bästa kvällen sedan stället öppnade...