I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Jackie öppnar klubbar i Västerås & LKPG. Info&Pics

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-12-12 23:49

Jackie öppnar klubbar i Västerås & LKPG. Info&Pics

För er som inte vet så är alltså Jackie ett ungdomsprojekt, riktat till de som är för unga för att gå ut på krogen men som lik förbannat vill ha lite skön klubb-vibe istället för hits for kids discon.

Projektet startade på prov i Linköping och Jönköping men pga för stort intresse (hoppsan hejsan) i Linköping så var vi tvungna att fixa en ny lokal. Efter mycket om och men så ligger kontrakten nu på bordet och ska skrivas under i januari.

I Jönköping (som är hemstaden för arrangörerna) så har det varit lättare att rycka i snören för att få ihop allt så vi har kört varannan vecka, eller varje månad under hösten nu och i helgen hade vi besöksrekord.

Nu inför årsskiftet kommer klubben expandera och börja köra i Västerås och Linköping minst en gång i månaden. Jönköping kommer fortsätta i vanlig takt varannan vecka, som det ser ut nu och det kommer läggas mer och mer tyngd på klubbsidan av deta projektet.

Jag, som spelar på hiphop/rnb golvet kommer helt byta gear och lokal för att få plats och kunna dunka ut mer bas med mina trogna dansslavar. Vi kommer även på prov köra ett elektroniskt golv med lite stompig techno/house/trance.

Mindre disco, mera röj.
Mindre attityd, mer kärlek.

Nästa datum är den 25e december i Jönköping, en vild chansning bland bakfulla och framtunga julfirare, får se hur det går.

Här är bilderna från senaste kalaset:

Rekordkvällen.

http://www.LQP.se - The Portal To Self (ehm, myself, that is)