I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Get up! The Ninjas Release + Kung Kodum Gbg 17/11

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-11-10 15:21

Get up! The Ninjas Release + Kung Kodum Gbg 17/11

GET UP! (+the Ninjas Releasefest)
BOMMENS SALONGER GBG
ONSDAG 17 NOVEMBER 2004
Live:
The Ninjas och Kung Kodum
DJ: Johnny Rudeboy
Endast 60 kr! 18 år
Insläpp: 20.00

Fet releasefest för The Ninjas Ep "Mot oändligheten och vidare". The Ninjas kör live med gäster.
Kung Kodum är ett av landets röjigaste och skönaste reggaeband. Spelade på URF och knockade på Nef i juni.

Denna gång har vi sänkt priset till 60 kr. Otroligt värt!

THE NINJAS
The Ninjas är ett snortajt hiphopband som kör rap på svenska med livebeats. De har just gått in i högklassiga Peek-a-boo studios vid Järntorget och spelat in en EP med 7 låtar. Denna släpper de, inte på det vanliga sättet med en skiva, utan gratis på hemsidan www.theninjas.se som släpptes den 1 november. Denna kväll firas alltihop och the Ninjas kör live så det ryker om det.
www.theninjas.se

KUNG KODUM
Helsingborgs stolthet och ett av Sveriges mest underhållande och energiska liveband. De skapar en egen variant av svensk reggae, rocksteady och dancehall med influenser från alla världens hörn. Musiken är dansant och texterna samhällsreflekterande, politiska och på skånska. De släppte förra hösten sin första EP på I-ration Records
och jobbar nu på en fullängdare som kommer till våren.
www.i-ration.se

JOHNNY RUDEBOY
DJ för kvällen är Johnny Rudeboy, en av veteranerna inom svensk nu levande reggae. Han är drivande inom bl.a. Landskrona Reggaeförening, Ska Wars Community samt ovan nämnda I-ration Records, denna höst aktuella med Kultirations debutalbum. Han åker till Jamaica med jämna mellanrum och denna kväll kommer han spela några av de skatter han tagit med sig därifrån.

Mer info:
http://www.getup.se
http://www.skawars.nu

Get up! är en återkommande tillställning på Bommens Salonger. Alltid med två liveband och bra DJ´s. Idén är att lyfta fram bra livemusik och att vara en mötesplats bland flera andra för människor som inte delar de stora skiv-och mediebolagens syn på musik.

Get up! är också ett skivbolag och en sida på nätet. På www.getup.se finns musik att ladda ner i mp3-format med olika grupper och artister från Göteborg som Dubadown, Hofmästarn, the Definitions, Kapten Röd, Mega Drive m.fl.