I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Daniel Boyacioglu Speakeasy Sthlm 3/11

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-10-28 21:45

Daniel Boyacioglu Speakeasy Sthlm 3/11

Speakeasy "Escape from the island of bling-bling!"
Soul, funk, hiphop och poesi på Kägelbanan

Onsdag 3 November

LIVE:
Daniel Boyacioglu & The Brandons

Består av den ursprungliga sammansättningen med Daniel Boyacioglu och Tobias Blomster, de två som gjorde dom minnesvärda spelningarna på bl.a Hultsfred och Arvikafestivalen när det begav sig. Nu för att göra något nytt med förstärkning av gitarristen och sångaren Freddie Bergström, känd som frontfiguren i popbandet Marysol. Keep it real!

SPOKEN WORD:
Glappkäft

"Vänster som fan! Krossar objektiviteten subjektivt. Jello Biafra föddes igen som Morpheus för att frälsa dom redan frälsta.
Eller vad tror du?"

VISUALS:
Nino S

Tillsammans med sin flickvän Sandra Praun startade Nino Strohecker för 3 år sen Designstudio-S. Ide'n är att göra konst i form av film, foto och grafisk design. Mottot är enligt Nino själv:
"Att det ser bra ut och att livet är shit rolligt!"

DJ'S:
Sweet-Tee, LL Cool Boleslav, Vicious V, E-Selecta, D.M.D


Konstutställning med KUPONG!

Kurir och Kupong har målat graffiti sen början av 90-talet men ställer exklusivt ut tavlor till Speakeasy's ära. Ser båda två fram emot att få vistas i Kägelbanans varmare lokaler och fly undan det kyliga klimatet en stund!

www.sodrateatern.com www.speak-easy.se


You only call her a bitch cause you cant get that pussy!