I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Caine, Dubadown +SkaWars @ Get up! (lör 30/10 GBG)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-10-26 06:42

Caine, Dubadown +SkaWars @ Get up! (lör 30/10 GBG)

GET UP!
BOMMENS SALONGER GBG
LÖRDAG 30 OKTOBER 2004

Live: Dubadown & Caine
DJ's: Ska Wars (Sthlm)
20-02, 80 kr, 18 år.

Get up! kör vidare. 2 av Gbg´s rivigaste liveakter inom reggae & hiphop blir det denna lönelördag. Vi har laddat upp med extra inhyrt ljud och ljus för att göra upplevelsen på dansgolvet fetare. Så kom chilla med oss...
Line-up:

DUBADOWN
Göteborgs kanske svängigaste reggaeband Dubadown, kommer till Get up! denna lördagkväll. Förstärkta med en hemlig gäst kommer de att höja temperaturen ordentligt. Det gungiga reggaebandet från skärgården släppte sitt självbetitlade minialbum i somras. Sedan dess har det hyllats i Groove och flera dagstidningar. Live är Dubadown alltid en härligt rytmisk och melodisk upplevelse.
www.dubadown.com

CAINE
Caine är en hiphopgrupp som kommer att göra mycket väsen av sig den närmaste tiden. OP, Mofo och Infinity rappar engelska texter av klassiskt snitt men med en egensinnig charm och humor, och därtill en politisk medvetenhet. Med sig har de också Rokkz (producent) och Jay Star Seven (DJ). Tillsammans skapar de en hiphopshow av hög klass. Deras fullängdare är på väg nu i vinter.
ga-mugga.com

SKA WARS
Skawars är Sveriges största reggaecommunity. Denna kväll kommer 2 av de som ligger bakom ner till Göteborg från Stockholm för att spela reggae, dancehall, ska och rocksteady av bästa kvalitet.
www.skawars.nu

Förköp:
www.pusterviksbiljetter.com
Mer info:
www.getup.se

Tänk sommartid för sista lördagen i år, festa stenhårt och sov gött en timma extra efteråt thanx to undret "omställning till vintertid"...