I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Get up! Gbg 14 okt: Ziontist, Ska´L Man & Balagan

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-10-07 10:02

Get up! Gbg 14 okt: Ziontist, Ska´L Man & Balagan

GET UP!
BOMMENS SALONGER GBG
TORSDAG 14 OKTOBER 2004

Live: Ska´L Man & Balagan
DJ´s: Ziontist Sound
20.00, 80 kr, 18 år.

Premiärkvällen för Get up! på Bommens den 18 September med Slagmålsklubben & DaPony Bros var en succé med runt 350 besökare. Nu kör vi vidare med två Göteborgsband av hög klass och ett av stans bästa soundsystems. Blaze!!

SKA´L MAN
Med ett mycket stort självförtroende i ryggen efter extremt flitigt livespelande det sista året levererar lokala hjältarna Ska ’L Man reggae, ska och dancehall med stor glädje. De har gjort sig kända som Göteborgs yngsta och främsta gatuorkester och de har gjort musikaliskt uppror mot räkborden på avenyn under de senaste årens göteborgskalas. Ska ’L Man släppte i mars sin debut-EP DJ Takeover. Efter en mängd framstående spelningar under våren och sommaren är de nu bättre än nånsin när de tar över Bommens salonger.

BALAGAN
Med ena foten i folkmusik, reggae och hiphop och andra i en blandning av ska, surf och rockabilly spelar de en egensinnig musik som låter som hela världen nersmält i ett band. Deras akustika gitarrer och twang-elgitarr samsas med en svängig rytmsektion och en sångare som är en hybrid mellan Manu Chao och Mick Jones i the Clash. De har ett dynamiskt sound live som ger plats för både extremt röjiga som softa partier. Balagan håller just nu på att spela in en skiva som planeras att släppas på Get up! i början av 2005.

ZIONTIST SOUNDSYSTEM
Det tre man starka reggaekollektivet Ziontist har i flera år drivit egna klubben Riddim Driven i Göteborg. Under det senaste året har de även gjort bejublade gästspel på alla stans klubbar av betydelse. De fyller sina skivspelare och samplers med reggae och dancehall, kör mer liveshow än bara vanlig DJ-ing och har ofta med sig gäster som toastar och sjunger. De gjorde en grym show på Get up!´s ettårsfest i augusti med gäster som Mystikal Reuben, Chappa, Choke-Choke och Ikse för att nämna några.

Missa nu inte detta, det blir gött änna!!

more info:
www.getup.se
+ www.skawars.nu