I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Homeboy entertainment tillsammans med.. (sollentuna 8-10/10)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-09-30 22:45

Homeboy entertainment tillsammans med.. (sollentuna 8-10/10)

Homeboy entertainment tillsammans med Projekt Fabriken presenterar:
STREET CARS FEST 2004
@ Sollentuna Expo Center Stockholm (8-10 Oktober).



NU ÄR DET ÖS!
Alla ni, biltokiga eller bara intresserade av snabba och exotiska bilar, bege er till Sollentuna Expo Center, gamla Sollentunamässan på, Malmvägen! I början av oktober är det nämligen dags för ”Street Cars Fest”-.

Den 8-10 oktober kommer bilentusiaster från hela Sverige till Stockholm för att visa upp sina fantastiska bilar. Att bygga om, modifiera, smycka och försköna sin bil med hjälp av blanka fälgar, spoilers eller varför inte en kraftig stereo anläggning är en hobby som allt fler i Sverige ägnar sig åt. Över 20 000 besökare strömmade igenom mässanläggningens dörrar på första dagen. I år väntas ännu fler.

Bilägare från hela Sverige ska under mässans gång ställa ut sina ombyggda drömbilar. Deras verk kommer att bedömas av allmänheten och en domarpanel för att dela ut priser för bl.a. högsta maxvolym på stereoanläggningen. Besökarna får själva möjlighet att via SMS rösta fram sina egna favoriter.

Utöver häftiga ”street cars” hittar man även klassiska ”superbilar” på mässan. Förra året ställdes ut bl.a. Lamborghini Murcielago och Dodge Viper GTS R. Vilka de nya superbilarna kommer att bli är än så länge en överraskning.

Carbabes är ett obligatoriskt inslag i alla bilmässor. Ingen bilmässa klarar sig utan carbabes. Dessa vackra kvinnor kommer till mässan för att representera Sponsorerna och bilmärken.

Kända biltillbehörstillverkare har egna montrar på mässan för att där visa upp allt mellan himmel och jord, från senaste fälgarna till de kraftfullaste bilstereohögtalarna.

I År bjuder mässan på massvis Program med underhållning. Som besökare får du i år uppleva uppträdande artister, DJ battles, breakdansare, beat-boxing, modevisningar och eldshow. Det finns också möjligheter att se på body painting, live tattoo och airbrush uppvisning.

Mässan kommer att fortlöpa enligt ett 3 dagars program, d.v.s varje dag bjuder på nya överaskningar. Detta tillställning är en av de största streetcar mässorna i Sverige, och den växer större och större för varje år som går.

En endagsbiljett till Street Cars Fest kostar 120 kronor, och en 3-dagarsbiljett kostar 200 kr.

Alla som köper 3-dagarsbiljetter är dessutom med och tävlar om olika fantastiska priser från någon av våra sponsorer.

För mer info kontakta HomeBoy Entertainment: [email protected]
eller Besök vårt websida www.homeboyentertainment.com

se info på (url link=http://www.homeboy.se)www.homeboy.se(/url)