I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

Dubadown Release 17-19 juni (Gbg-Nef, Sthlm, Mega)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-06-14 00:27

Dubadown Release 17-19 juni (Gbg-Nef, Sthlm, Mega)

Dubadown släpper ett sjuspårs minialbum på Get up! med sin livsbejakande toksvängiga reggae. Det släpps den 21 juni, men går att köpa på releasefesterna i Göteborg och Stockholm veckan innan, samt på Megafeztival.

Dubadown är minst sagt explosiva live och kommer i samband med skivsläppet att rocka sönder följande:

*Torsdagen den 17:e juni är det Releasefest Nefertiti i Göteborg . Uteserveringen är öppen och Helsingborgs reggaehjältar Kung Kodum spelar också. Kung Kodum är aktuella med skiva och video på I-ration Records ,se www.i-ration.se för mer info.
DJ: Swell Session (Andreas Saag).
Pris: 80 kr
Tid: 21.00
Ålder: 20 år

*Fredagen den 18:e juni kommer Dubadown spela på Megafeztival söder om Strömstad med wakeboard, Missy Elliot och actionsport omkring sig. Mer info: www.megafeztival.com

*Lördagen den 19:e juni är det Releasefest Mosebacke i Stockholm på club Rub-a-dub . Dub-magikern Internal Dread som producerat skivan kommer mixa liveljudet denna kväll.
Tid: 21.00

--
Dubadowns skiva är inspelad i anrika Rub-a-dub studios i Stockholm med legendariske Tom ”Internal Dread” Hofwander bakom mixerbordet. Internal Dread har producerat reggae i 20 år och har jobbat med bl.a. Peps Persson , Dag Vag , Dennis Bovell , Desmond Foster och Eek-a-mouse , och nu har turen kommit till Dubadown. Med på skivan finns även en dubversion av Internal Dread själv samt en dancehallversion av Andreas ”Desha” Saag (Swell Session, Gonky). Alltihop är mastrat av Jonas Quant , en av de bästa på mastring i Sverige!

Mer info:
www.getup.se
www.dubadown.com