I början av Januari 2014 låstes Whoa och du kan alltså ej logga in eller skriva något nytt i forumen. Innehåll i forum osv kommer finnas tillgängligt. Läs Mer »

PREMIÄR: Tivoli Allstars [söndag6/6] (sthlm)

Klubb & Konserter - Övrigt & Utland

   

2004-06-05 15:56

PREMIÄR: Tivoli Allstars [söndag6/6] (sthlm)

Nu drar vi igång en skön söndagsklubb i källaren på Tivoli över sommaren.

Om du inte vill gå med kolastekarna på Kvarnen, discodansarna på Patricia eller lädergangstrarna på Kellys på söndagar så är det här stället för dig. En helt vanlig klubb för vanliga människor.

Musiken kommer vara en blandning av hela veckans klubbar på Tivoli. Bakom skivspelarna står följaktigen:

J-Han , killen som spelar en vild blandning av allt mellan Misfits och Fat Boys.
SHEIT , behöver Sheiten någon beskrivning? För de som inte vet så är detta en av världens mest entusiastiska DJ's. Spelar hiphop med en rund eftersmak av dancehall och drumnbass.
M-Pi , dancehallkungen som han kallas i senaste klubbkalendariet. Ingen kan juggla som denna kille, jag lovar. Ingen. Sen att han får alla nya rytmer och låtar ett par veckor innan alla andra skadar ju inte direkt heller. Bumbaclaath.
Peter Ryckert , alla som känner till klubben Babasonic dansar med en arm i luften. Peter är killen bakom den långlivade brakfesten Babasonic som nu är inne på sitt tredje år i pophimlen. Indie, elektro och allmän popighet förväntas.

Som ni ser blir det en vild blandning av viljor och det ska bli väldigt spännande att se om detta lilla experiment slår väl ut.

Söndag på Tivoli, mariatorget1
2200-0300, gratis entré och 2för1 i baren till 2300. Efter 2300 kostar det ynka 40kr.

väl mött.

Väsby Crew! - Spana in min sida för Dubfiles DVD+CD dokumentär.